ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Διευρύνονται οι παροχές του Κοινωνικού Παντοπωλείου

διευρύνονται-οι-παροχές-του-κοινωνικ-178438

Ξεκίνησε από το Δήμο Ρήγα Φεραίου η καταγραφή των δικαιούχων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο εν όψει του χειμώνα καθώς εκτιμάται ότι οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες θα πολλαπλασιάσουν τη ζήτηση.

Προκειμένου μάλιστα να εξυπηρετηθούν όσοι πράγματι έχουν ανάγκη, ο Δήμος θεσπίζει την κάρτα δικαιούχου έτσι ώστε όσοι με συγκεκριμένα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια δικαιούνται βοήθειας να προσφεύγουν στο Παντοπωλείο για να προμηθευτούν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και άλλα αγαθά μέσω του Παντοπωλείου.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν στις δημοτικές υπηρεσίες οι ενδιαφερόμενοι είναι φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, φωτοτυπία λογαριασμού Δ.Ε.Η. ή Ο.Τ.Ε. ή Δ.Ε.Υ.Α. ή Μισθωτήριο Συμβόλαιο μέσω του οποίου θα βεβαιώνεται η διεύθυνση κατοικίας. Επίσης πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοτυπία τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος και Ε9.

Σε περίπτωση αναπηρίας οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν αντίγραφο ή βεβαίωση της επιτροπής που αναγράφει το ποσοστό καθώς επίσης και φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου υγείας. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2425350211

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου