ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Θεατρική ομάδα δημιουργείται για πρώτη φορά στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

θεατρική-ομάδα-δημιουργείται-για-πρώ-178973

Νέος θεατρικός πυρήνας

Η δημιουργία θεατρικής ομάδας προωθείται από το Δήμο Ρήγα Φεραίου στο πλαίσιο της αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας. Μάλιστα την ερχόμενη Παρασκευή στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση στο χώρο του ΚΑΠΗ Βελεστίνου.

Ο Δήμος αυτές τις ημέρες έχει έρθει σε επικοινωνία με ειδικευμένο καλλιτεχνικό προσωπικό, προκειμένου να συζητηθούν οι σχετικές λεπτομέρειες, όπως και ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής της δραστηριότητας.

Από τη Δημοτική Αρχή εκτιμάται ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από νέους και ενήλικες για να συμμετάσχουν στη θεατρική ομάδα.

«Εκτός από τη μουσική και το χορό, το θέατρο αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό είδος καλλιτεχνικής δραστηριότητας. Μάλιστα η τοπική κοινωνία έχει αποδείξει επανειλημμένα, μέσα από την προσέλευση του κόσμου για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, ότι αγαπά το θέατρο» τόνισε η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου.

Πρόσθεσε δε πως μετά την επέκταση λειτουργίας της Μουσικής Σχολής, προσφέρουμε τη δυνατότητα στους δημότες να ασχοληθούν με ένα είδος τέχνης, όπως είναι το θέατρο, και να εκφραστούν δημιουργικά. Έχουμε έρθει ήδη σε επικοινωνία με ειδικευμένο καλλιτεχνικό προσωπικό και την ερχόμενη Παρασκευή θα γίνει η πρώτη συνάντηση. Παρά την κρίση ως Δήμος επενδύουμε στον πολιτισμό και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε».

Στο μεταξύ αυτές τις ημέρες θα ξεκινήσουν και οι διεργασίες για την έναρξη της Μουσικής Σχολής ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Πέρυσι οι σπουδαστές ανέρχονταν στους 80 περίπου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου