ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ασύρματο δίκτυο σε πέντε διαμερίσματα

ασύρματο-δίκτυο-σε-πέντε-διαμερίσματ-220715

Για την εξυπηρέτηση πολιτών και αγροτικών γιατρών

Τέθηκε σε λειτουργία το ασύρματο δίκτυο για τη σύνδεση με το ίντερνετ στις περιοχές της Χλόης, του Αερινού, του Περιβλέπτου, του Αγίου Δημητρίου και της Κοκκίνας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των κατοίκων, όσο και των αγροτικών γιατρών που θέλουν να εφαρμόσουν την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Οι εργασίες για την τοποθέτηση του ασύρματου δικτύου ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες και αφού τακτοποιήθηκαν και οι τελευταίες εκκρεμότητες που υπήρχαν με τη σύνδεση με το ίντερνετ στις προαναφερθείσες περιοχές, ξεκίνησε να λειτουργεί το σύστημα.

Με το ασύρματο δίκτυο δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το διαδίκτυο, να συνδέονται χρησιμοποιώντας το ασύρματο δίκτυο σε διάφορα σημεία της περιοχής και δίχως να ταλαιπωρούνται.

Επίσης παρέχεται σημαντική βοήθεια στους αγροτικούς γιατρούς οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και πλέον με το ασύρματο δίκτυο, θα μπορούν να εργαστούν και να βοηθήσουν τους ασθενείς τους.

Παράλληλα οι υπάλληλοι στα κοινοτικά καταστήματα θα διευκολυνθούν στην ηλεκτρονική αλληλογραφία με τις υπηρεσίες του δήμου, στην προώθηση των αιτημάτων τους, αλλά και στην αντιμετώπιση των όποιων εκκρεμοτήτων υπάρχουν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου