ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Γλυκά και παγωτά έγιναν γάλα!

γλυκά-και-παγωτά-έγιναν-γάλα-292939

Γάλα, ζάχαρη και λιωμένη σοκολάτα έγιναν όλα τα γλυκά στο αρτοζαχαροπλαστείο που διατηρεί επαγγελματίας στον Ριζόμυλο μετά από διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ. Όλα τα κατεψυγμένα έγιναν… νωπά, ενώ σε επικοινωνία με τη ΔΕΗ η απάντηση που πήρε είναι πως δεν προβλέπεται ουδεμία αποζημίωση για τη ζημιά που υπέστη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλίκη Φωτιάδου

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει η ιδιοκτήτρια, η ΔΕΗ προχθές Πέμπτη έκανε μια πολύωρη διακοπή ρεύματος, περισσότερο από 3 ώρες, χωρίς προειδοποίηση, με αποτέλεσμα τα ψυγεία στο κατάστημά της να σταματήσουν να λειτουργούν και ν’ ανεβάσουν θερμοκρασία τέτοια ώστε τα προϊόντα να κρίνονται πλέον ακατάλληλα προς κατανάλωση και φυσικά πώληση.

Ψυγεία με παγωτά, τούρτες, παγωτίνια και δύο ψυγεία με κατεψυγμένα τρόφιμα ήταν όχι απλά σε κατάσταση άσχημη, αλλά όλα κατεστραμμένα όπως αναφέρει.

Η ίδια χθες το πρωί επικοινώνησε με τη ΔΕΗ για να αναφέρει τη ζημιά που δημιουργήθηκε στην επιχείρησή της, ωστόσο η απάντηση που πήρε ήταν πέρα για πέρα αποκαρδιωτική. «Μου είπαν από την ΔΕΗ ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση να ενημερώνουν για τη διακοπή ρεύματος όταν συμβαίνει να υπάρχουν βλάβες, αλλά ούτε και για το χρόνο αποκατάστασης του ρεύματος. Επίσης μου είπαν ότι είναι δική μου ευθύνη η συντήρηση του καταστήματός μου και των προϊόντων, τονίζοντάς μου μάλιστα ότι ουδέποτε η ΔΕΗ αποζημιώνει πιθανές απώλειες που οφείλονται σε δικές της ενέργειες».

Η ίδια χαρακτηρίζει απαράδεκτη την Δημόσια Επιχείρηση και σημειώνει ιδιαίτερα εκνευρισμένη πως «όταν μου κόβουν το ρεύμα, αν δεν πληρώσω το χαράτσι που δεν έχει καμία σχέση με τις δικές της αρμοδιότητες και παράνομα μας αναγκάζει να το κάνουμε, τότε έχει αρμοδιότητα; Μου κάνουν ζημιά κι έχουν και την απαίτηση να έχω εναλλακτικές σε περίπτωση διακοπής; Θα πρέπει ν’ αγοράσω γεννήτρια ή να κάνω σύμβαση με άλλο κράτος; Ούτε μια συγνώμη; Αυτοί ζουν σ’ έναν άλλο, όμορφο κόσμο, ηλεκτρικά πλασμένο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου