ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πράσινο φως για εργατικές Βελεστίνου

πράσινο-φως-για-εργατικές-βελεστίνου-324330

ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κίτσιος, εκπροσωπώντας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΕΚ που θα ενταχθεί στον ΟΑΕΔ καθώς επίσης και με τον κ. Αντωνάκη, υπηρεσιακό παράγοντα αρμόδιο για το συγκεκριμένο έργο, οι οποίοι και μετέφεραν τη θετική γνωμοδότηση που σήμερα θα συζητηθεί στο Συμβούλιο ώστε να εγκριθεί η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Δ.Ε, της Περιφέρειας και του Δήμου Ρήγα Φεραίου για να ολοκληρωθούν οι εργασίες που απομένουν.

Η έγκριση της προγραμματικής ουσιαστικά θα ανοίξει το δρόμο ώστε η Περιφέρεια στο αμέσως επόμενο διάστημα να προχωρήσει σε πρόχειρο διαγωνισμό για την κατασκευή των κιγκλιδωμάτων που είναι απαραίτητα για την αποπεράτωση του περιβάλλοντα χώρου.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου είναι αυτός που θα επιφορτιστεί με την ευθύνη να ολοκληρώσει την οδοποιία, ενώ ο ΟΕΚ έχει αποδεχθεί να αναλάβει την κατασκευή του υποσταθμού της ΔΕΗ που προβλέπεται στη σχετική μελέτη.

Ο κ. Κίτσιος ερωτηθείς από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς πρόκειται για ένα έργο που πέρασε από «σαράντα κύματα», αλλά τελικά με τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα έχει αίσιο τέλος και οι 40 εργατικές κατοικίες θα παραδοθούν στους δικαιούχους που περιμένουν επί δύο περίπου χρόνια τώρα να στεγαστούν στα διαμερίσματα που τους έχουν κληρωθεί.

Χθες το απόγευμα για τη θετική αυτή εξέλιξη ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας Γ. Κίτσιος ενημέρωσε και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστό, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα εκτός ημερησίας διάταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου