ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δημιουργούν στο Βελεστίνο

δημιουργούν-στο-βελεστίνο-739046

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις από τη θεατρική ομάδα «Αειράνη» που παρουσίασε πριν από λίγες μέρες μία ακόμη παράσταση του έργου «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» στο Πνευματικό Κέντρου Βελεστίνου.

Με μία αλλαγή στο σενάριο, αφού η καμαριέρα Ελένη, που την ενσάρκωνε στην παράσταση η Νίκη Τσιτσή, λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε από την καμαριέρα Παρασκευούλα, τη Μαρία Ακιανίδου, ο κόσμος απόλαυσε και πάλι την εξέλιξη της 80χρονης βεντέτας.

Στον ρόλο του Θωμά Μακρυκώστα ο Θανάσης Νέμτσας και του Στέλιου Κοντογιώργη ο Γιώργος Τσιάρας. Τους υπόλοιπους ρόλους υποδύθηκαν οι Ντιάνα Λουτς, Γιώργος Σπανδώνης, Στάθης Πολίτης, Νίκος Μακρής , Δημήτρης Μπαντέκας, Ράνια Μπομπότη, Μπάμπης Αραμπατζής, Νίκος Αλεξίου, Ηλίας Σπανδώνης, Στεφανία Πολίτη, Γιώργος Νέμτσας και Λάκης Μαρκεσίνης. Στον ήχο και τον φωτισμό ήταν η Παναγιώτα Νέμτσα.

Μετά το τέλος της παράστασης, οι συντελεστές της γιόρτασαν το τέλος της πολύ επιτυχημένης σεζόν σε τοπική ταβέρνα με τον Τάκη Τρουμπουτζά στο μπουζούκι, τον Γιάννη Παπαδημητρίου στην κιθάρα και τον Γιώργο Γεροβασίλη στον μπαγλαμά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακολουθεί μία ακόμη παράσταση στις 13 Οκτωβρίου στην Αγιά, όπου οι «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» θα υποκλιθούν στο θεατρόφιλο κοινό πριν παραχωρήσουν τη θέση τους στο επόμενο έργο. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας στη σκηνή και ό,τι αφορά στην παράσταση έγιναν από τα μέλη της ομάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου