ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Ρήγα Φεραίου

εκτακτη-χρηματοδότηση-του-δήμου-ρήγα-805270

Την έκτακτη χρηματοδότηση και συνδρομή του Υπουργείου Εσωτερικών για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν πρόσφατα, ζήτησε αντιπροσωπεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο χθες Τρίτη 3 Ιουλίου, παρουσία του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλλή.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, τον αντιδήμαρχο Σταύρο Χατζή, τον πρώην αντιδήμαρχο Γιάννη Παπαϊωάννου και την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καναλίων Κλεάνθη Μπεφάνη, τους οποίους υποδέχτηκε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου, Κώστας Πουλάκης λόγω έκτακτης απουσίας του υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη.

Στη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης έγινε αναλυτική αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγείσες περιοχές του Δήμου Ρήγα Φεραίου και την ανάγκη άμεσης επιδιόρθωσης των ζημιών που προκλήθηκαν, λόγω της πρόσφατης θεομηνίας, με την υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών.

Υπήρξε θετική ανταπόκριση από το Υπουργείο και προϋποθέσεις άριστης συνεργασίας. Ο κ. Πουλάκης ενεργοποίησε τις υπηρεσίες του Υπουργείου, οι αρμόδιοι υπάλληλοι των οποίων, έκαναν πλήρη ενημέρωση σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να συγκεντρωθούν, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία παροχής χρηματοδότησης. Μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των δικαιολογητικών εγγράφων και αποσταλούν στο Υπουργείο, σε σύντομο διάστημα θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με το ποσό της χρηματοδότησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου