ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Νέος αντιδήμαρχος στο Δήμο Ρ. Φεραίου

νέος-αντιδήμαρχος-στο-δήμο-ρ-φεραίου-102354

Με απόφαση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρη Νασίκα, μετά την παραίτηση για προσωπικούς λόγους του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου κ. Ιωάννη Παπαϊωάννου, ορίστηκε νέος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Πρασίνου, Ηλεκτροφωτισμού και Συγκοινωνιών ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Ευάγγελος Γιαννακός, με θητεία από 1-3-2018 έως 31-08-2019 με τις παρακάτω αρμοδιότητες:

I. Την εποπτεία και ευθύνη της Καθαριότητας, του Περιβάλλοντος

– την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων, και της οργάνωσης και διάθεσης των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται κάθε φορά σε κεντρικό επίπεδο

– την επίβλεψη μελετών και έργων προστασίας περιβάλλοντος, Πρασίνου

– την ευθύνη του τομέα Ανάπτυξης, Οικολογίας, Ενέργειας και εναλλακτικών μορφών ενέργειας, έρευνας και τεχνολογίας

– την ευθύνη των Δασών, δημοτικών και κοινοτικών καλλιεργητικών εκτάσεων και βοσκοτόπων, προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων,

– τις δράσεις για τα αδέσποτα ζώα

– την εποπτεία και ευθύνη των κοιμητηρίων

– την υπογραφή εγγράφων των τομέων των αρμοδιοτήτων του.

-την εποπτεία του προσωπικού του Δήμου που αντιστοιχεί στα τμήματα αρμοδιότητάς του.

– την αρμοδιότητα να διεκπεραιώνει ειδικά θέματα που θα ανατίθενται σ΄ αυτόν εκ μέρους του Δημάρχου.

II. Την εποπτεία και ευθύνη της Υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού

– μελέτη και έργα συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού των οδών και γενικά των υπαίθριων χώρων του Δήμου.

Τα καθήκοντα ληξιάρχου του ληξιαρχείου Κάρλας, τα οποία θα ασκεί σε περίπτωση αναπλήρωσης του ληξιάρχου.

Την τέλεση των πολιτικών γάμων, σε περίπτωση αναπλήρωσης του Δημάρχου στη Δημοτική Ενότητα Κάρλας.

Τη συνεργασία µε τους Προέδρους των τοπικών και δηµοτικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβληµάτων τους.

Ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος, υπογράμμισε ότι θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της δημοτικής αρχής και ότι θα συνεχίσει το έργο προσφοράς και τόνισε την πρόθεση ένθερμης στήριξης του έργου του νέου αντιδημάρχου, κ. Βαγγέλη Γιαννακού.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας δήλωσε από την πλευρά του ότι «Μετά την αποδοχή παραίτησης του αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Παπαϊωάννου, αισθάνομαι την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω δημοσίως για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία, καθώς και για την απόλυτα επιτυχημένη εκτέλεση των καθηκόντων του, καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας του». Στη συνέχεια ευχήθηκε στον νέο αντιδήμαρχο, κ. Ευάγγελο Γιαννακό καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και υπογράμμισε ότι είναι βέβαιος πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία του έργου της Δημοτικής Αρχής.

Ο νέος αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Γιαννακός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρη Νασίκα, ο οποίος του εμπιστεύθηκε τη θέση του Αντιδημάρχου και τόνισε ότι θα προσπαθήσει με αίσθημα ευθύνης να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του δημάρχου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου