ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αντίθετος ο Δήμος Ρ. Φεραίου στην κατασκευή πλευρικών διοδίων στο Βελεστίνο

αντίθετος-ο-δήμος-ρ-φεραίου-στην-κατασ-136028

Τη δυσαρέσκεια και την αντίθεση του στην κατασκευή πλευρικού σταθμού διοδίων στην είσοδο της Εθνικής Οδού στον κόμβο Βελεστίνου για τους κατευθυνόμενους προς Αθήνα εκφράζει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου.

Οπως ειδικότερα αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου: “Τα πλευρικά διόδια θα επιβαρύνουν τους δημότες όχι μόνο για τις διαδρομές προς Αλμυρό-Λαμία-Αθήνα αλλά και για τις κοντινές διαδρομές εντός των ορίων του Δήμου, καθώς το Αερινό βρίσκεται στη διαδρομή του άξονα της Εθνικής οδού Βελεστίνου-Αθήνας.

Το γεγονός ότι κλείνει σταδιακά ο Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Aθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (ΠΑΘΕ) δεξιά και αριστερά θα αναγκάζει τους δημότες να χρησιμοποιούν το παράπλευρο οδικό δίκτυο προκειμένου να αποφεύγουν την πληρωμή των νέων διοδίων, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος από τη χρήση αυτού λόγω έλλειψη οδικής ασφάλειας.

Λόγω όλων αυτών των συνεπειών, ο Δήμος θα προχωρήσει σε άμεση επαφή με όμορους Δήμους, φορείς και συλλόγους της περιοχής προκειμένου να υπάρξει μαζική κινητοποίηση και αντίδραση στην ενέργεια κατασκευής διοδίων.

Εάν δεν αποκατασταθεί άμεσα μία τέτοιου είδους αδικία θα προκαλέσει διαμαρτυρίες και έντονες αντιδράσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν στη λήψη περαιτέρω αποφάσεων στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου