ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εκδήλωση με νεανικό παλμό στο Βελεστίνο

εκδήλωση-με-νεανικό-παλμό-στο-βελεστί-139146

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου «Ενοδία», την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στο κατάστημα «Barcode» του Πέτρου Μαζιανίτη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου και απόλαυσαν τη βραδιά με εύγευστα γλυκίσματα δια χειρός Βασίλη Μακρή και μουσικές επιλογές από τον Χρήστο Μανταλιά.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Αθανάσιος Τράικος και η τυχερή της βραδιάς ήταν η Γραμματέας του Συλλόγου Ζωή Κουσκουρίδα, η οποία κέρδισε ένα χειροποίητο γούρι από τη φίλη του Συλλόγου Γιαννούλα Φωτοπούλου.

Στην εκδήλωση έσωσαν το «παρών» ο Σύλλογος Νεολαίας Ριζομύλου «Φίλιππος», ο Αθλητικός Σύλλογος Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος», ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Βελεστίνου και η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου. Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλο τον κόσμο που τίμησε την εκδήλωση και ιδιαιτέρως το «Μουσικό Βαγόνι» που κάλυψε τη βραδιά.

Στο μεταξύ, η «Ενοδία» έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τις εκδηλώσεις-δράσεις του έτους 2018 και σύντομα θα τις ανακοινώσει.

Προς το παρόν ανακοινώθηκε η διοργάνωση που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις αποκριάτικες εκδηλώσεις και αφορά το «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή της Αποκριάς, 18 Φεβρουαρίου, στην Κεντρική Πλατεία του Βελεστίνου με ώρα έναρξης 12.00 το μεσημέρι. Στο παιχνίδι συμμετέχουν ομάδες από 13 ετών και άνω, οι οποίοι μέσα από παιχνίδια, γρίφους και δοκιμασίες προσπαθούν να φτάσουν στον θησαυρό και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Σύλλογο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα στο facebook.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου