ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Θλίψη για την απώλεια 63χρονου Βολιώτη

θλίψη-για-την-απώλεια-63χρονου-βολιώτη-169267

«Εσβησε» το χαμόγελο 63χρονου Βολιώτη, πατέρα τριών παιδιών. Πρόκειται για τον Δημήτρη Σταθόπουλο που ήταν αντιπρόσωπος στην πολυεθνική εταιρεία Δημητριακή Α.Ε. (εμπορίας αγροτικών προϊόντων), υπεύθυνος για την περιοχή της Θεσσαλίας, ο οποίος εξαιτίας της επαγγελματικής του δραστηριότητας ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στον Βόλο, το Ριζόμυλο τον τόπο καταγωγής του, αλλά και ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή χθες σε νοσοκομείο στην Αθήνα, μετά από επώδυνη σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

Τα προβλήματα με τη υγεία του ξεκίνησαν πριν από τέσσερις μήνες, και η εξέλιξή τους ήταν δυστυχώς ραγδαία. Παρά τις συνεχείς επισκέψεις σε νοσοκομεία και τις θεραπείες ο 63χρονος δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, που όλο αυτό το διάστημα ήταν πάντοτε δίπλα του όπως και σε ολόκληρη τη ζωή.

Δυστυχώς ο άνθρωπός τους έμελλε να φύγει ξαφνικά και άδικα μέσα σε λίγους μήνες, δίχως τίποτα να προμηνύει την τραγική εξέλιξη. Ο 63χρονος δεν πρόλαβε καν να βγει στη σύνταξη, να χαρεί ήσυχος την οικογενειακή του ζωή.

Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη στον Βόλο αλλά και το Ριζόμυλο, όπου όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για την εντιμότητά του, τις αρχές και τις αξίες του, το χαμόγελο που ζωγράφιζε συχνά το πρόσωπό του, καθώς ήταν ένας ευδιάθετος άνθρωπος, δοτικός και δραστήριος.

Ο 63χρονος προερχόταν από αγροτική οικογένεια. Ήταν παντρεμένος με τη Βίκυ Μιχαλοπούλου, και από τον γάμο του απέκτησε τρία παιδιά, τον Στέλιο, τον Γιάννη και τον Θοδωρή. Αγαπούσε πολύ την οικογένειά του. Λάτρευε τα παιδιά του.

Η κηδεία του έγινε σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ριζομύλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου