ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συνάντηση προσφοράς κι αλληλεγγύης

συνάντηση-προσφοράς-κι-αλληλεγγύης-183215

Εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Ρήγα Φεραίου πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων του δήμου, με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και του φαρμακείου.

Οσοι συμμετείχαν, αλλά και όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, βοήθησαν στη συγκέντρωση ειδών απαραίτητων για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των δημοτών, που έχουν ανάγκη και αδυνατούν να καλύψουν τα προς το ζην.

Την εκδήλωση συντόνισε ο χοροδιδάσκαλος, Ιωάννης Λουλούδης. Οι σύλλογοι του δήμου που έλαβαν μέρος και παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, δρώμενα κάλαντα και τραγούδια Χριστουγέννων ήταν: Ο Σύλλογος Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας, η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Ποντίων Βελεστίνου «Αλύτρωτες πατρίδες», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελεστίνου «Ο Αγιος Αθανάσιος», ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ριζομύλου «Η Διάπλαση», ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Στεφανοβικείου «Αριστοτέλης» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αερινού, ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κεραμιδίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίων «Ο Ηταυρος».

Συμμετείχαν, επίσης, με τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων, οι σύλλογοι Νεολαίας και Γυναικών του Δήμου.

Ο δήμαρχος, Δημήτρης Νασίκας, ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και τόνισε: «Η αποψινή συνάντηση όλων των Συλλόγων του δήμου, αποτελεί συνάντηση αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς. Μέσα από τον πολιτισμό και την παράδοση, είναι εντυπωσιακό πως όλοι οι φορείς σήμερα δημιουργούν μία μοναδική βραδιά που δεν κρύβει μόνο ώρες εορταστικής απόλαυσης αλλά κυρίως ουσιαστικής ενίσχυσης των συνανθρώπων μας, ευαισθησίας και προβληματισμού για την οικονομική σκληρότητα που πλήττει οικογένειες και μεμονωμένα άτομα».

Ο αντιδήμαρχος, Νίκος Πρίντζος, ευχήθηκε με τη σειρά του καλές γιορτές και ανέφερε: «Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά υγεία, ευτυχία και ο νέος χρόνος να μας κάνει ακόμη πιο δημιουργικούς και να ενεργούμε πάντα με πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς. Η εκδήλωση δεν αποτελεί απλά μια γιορτή, αλλά μια γιορτή αγάπης και ανθρωπιάς, αλληλοβοήθειας και συμπαράστασης στους συνδημότες μας, που στερούνται τα αναγκαία για την επιβίωσή τους. Συγχαρητήρια σε όλους, για τη συμβολή σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο π. Αθάνασιος Τράικος, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας Δημήτρης Λουφόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πρίντζος και Γιάννης Παπαϊωάννου, ο υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου και δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Σκρίμπας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Παλληκάρης, Αθανάσιος Βλάχος και Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου Γεώργιος Παπατόλιας, η πρόεδρος της Τ.Κ Κερασιάς, Αντωνία Χασιώτη και πλήθος κόσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου