ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Νέοι με ευαισθησίες

νέοι-με-ευαισθησίες-202281

Τα μέλη του συλλόγου του Βελεστίνου στηρίζουν την «Κιβωτό του κόσμου»

Ο Σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου «ΕΝΟΔΙΑ» στηρίζει την «Κιβωτό του Κόσμου» και συγκεντρώνει είδη για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των παιδιών της Κιβωτού.

Η λίστα με τα είδη που είναι αναγκαία, περιλαμβάνει τα κάτωθι: Κρέας (κιμάς – μοσχαράκι – κοτόπουλα), κατεψυγμένα λαχανικά, κατεψυγμένα θαλασσινά (καλαμαράκια – χταπόδι – γαρίδες), δημητριακά, πελτές και σάλτσα ντομάτας, ξύδι, αλάτι, χυμός λεμονιού, ατομικοί χυμοί, κρουασάν, ψωμί του τοστ, φέτες ζαμπόν και τυρί.

Επίσης περιλαμβάνει είδη ατομικής υγιεινής (αποσμητικά, σαμπουάν, αφρόλουτρα), μπατονέτες, μωρομάντιλα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, ξυραφάκια, μαλακτικά για τα ρούχα, απορρυπαντικά πλυντηρίου, παρκετίνη, χλωρίνες, καθαριστικά τουαλέτας, υγρό για τα τζάμια, υγρό για τα πιάτα, χαρτί κουζίνας.

Παράλληλα συγκεντρώνεται γραφική ύλη: Ντοσιέ, φάκελοι, στυλό, μολύβια, διορθωτικά, διαβήτες, χαρτόνια, κόλλες, χαρτί Α4, διαφάνειες, ψαλιδάκια, νερομπογιές, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές.

O σύλλογος έχει, κατ’ επανάληψη, αναλάβει δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, προκειμένου να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη και πάντα η τοπική κοινωνία ανταποκρίνεται στην προσπάθεια.

Οσα από τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και όποιος επιθυμεί να προσφέρει, στηρίζοντας τη νέα προσπάθεια για την «Κιβωτό του κόσμου», μπορεί να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 6947779786 και 2425022606.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου