ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

εορταστικές-εκδηλώσεις-στο-δήμο-ρήγα-202295

Γιορτινές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλο τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, και στο πλαίσιο αυτό φωταγωγείται σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στην κεντρική πλατεία Στεφανοβικείου το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ αύριο Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στην κεντρική πλατεία Καναλίων, θα πραγματοποιηθεί ανάλογη εκδήλωση.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στην κεντρική πλατεία Αγίου Γεωργίου, φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον Σύλλογο «Φίλοι νέων Αγ. Γεωργίου». Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 18.00, φωταγωγείται το γιορτινό δέντρο στην πλατεία Αερινού, με πολλές εκπλήξεις, ενώ ανάλογες δράσεις περιβάλλουν τη γιορτινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στην κεντρική πλατεία Χλόης. Την ίδια μέρα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στο Μικρό Περιβολάκι, στην κεντρική πλατεία, θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με πολλές εκπλήξεις.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στην κεντρική πλατεία Περιβλέπτου, προγραμματίζεται φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου με πολλές εκπλήξεις, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Κερασιάς.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 17.30, στην κεντρική πλατεία Κεραμιδίου, προγραμματίζεται η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, και στις 18.30, στην κεντρική πλατεία Βενέτου.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης, με χορούς και δρώμενα για τη ζωή, το χαμόγελο και την ελπίδα, από συλλόγους του δήμου.

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, θα παρουσιαστεί στις 09.00 και στις 11.00 το πρωί, η παιδική χριστουγεννιάτικη παράσταση «Ο μολυβένιος στρατιώτης».

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 17.00, θα γίνει προβολή παιδικής χριστουγεννιάτικης ταινίας στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου.

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, στο Ριζόμυλο, θα αποδοθούν παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Διάπλαση», ενώ την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στις 20.00, στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, ο μάγος Magello παρουσιάζει την υπερπαραγωγή «Χριστουγεννιάτικη μαγεία» με δύο ώρες γεμάτες μαγικά νούμερα και κωμικά στοιχεία.

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, στις 23.00, ο εορταστικός κύκλος κλείνει με το πάρτι του Συλλόγου νεολαίας Βελεστίνου «Ενοδία» στο κέντρο διασκέδασης «Αλκηστις», στον πεζόδρομο Βελεστίνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου