ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Το Βελεστίνο εντάχθηκε στον ενεργειακό χάρτη της Ελλάδας

το-βελεστίνο-εντάχθηκε-στον-ενεργεια-202306

Σημαντική θέση στον εθνικό ενεργειακό χάρτη καταλαμβάνει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, μετά την τελετή αφής φλόγας του φυσικού αερίου στο Βελεστίνο, που συνδιοργανώθηκε, την περασμένη Τετάρτη, από την ΕΔΑΘΕΣΣ και τον Δήμο Ρήγα Φεραίου έμπροσθεν του δημαρχείου.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας και ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας άναψαν συμβολικά τη φλόγα του φυσικού αερίου, εγκαινιάζοντας την ένταξη του Βελεστίνου στη σύνδεση του φυσικού αερίου και στον ενεργειακό χάρτη της χώρας.

Ο κ. Νασίκας αναφέρθηκε στην «Ιστορική για το Βελεστίνο ημέρα που η πόλη συνδέθηκε με το φυσικό αέριο» και την «άριστη συνεργασία που αναπτύχθηκε μεταξύ της δημοτικής αρχής και της ΕΔΑΘΕΣΣ», ενώ τόνισε ότι «με την πάροδο του χρόνου όλες οι συνοικίες της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, καθώς και τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα».

Ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας αναφέρθηκε στην ταχύτατη πορεία με την οποία ολοκληρώθηκε το έργο, χάρις στον συντονισμένο τρόπο με τον οποίο ενήργησε το προσωπικό της εταιρείας, το οποίο και συνεχάρη, και στα οφέλη που θα έχουν οι καταναλωτές από τη χρήση του φυσικού αερίου. Παράλληλα, σημείωσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι περαιτέρω επεκτάσεις του δικτύου φυσικού αερίου, οι οποίες πραγματοποιούνται ανάλογα με το καταγεγραμμένο ενδιαφέρον των πολιτών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: Γεώργιος Κίτσιος, εκπρόσωπος της Περιφέρειας, οι αντιδήμαρχοι, Νίκος Πρίντζος, Σταύρος Χατζής, Γιάννης Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δημήτρης Παλληκάρης, Γιάννης Κορώνας, Χρήστος Παπαρούνας, Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου, Θανάσης Βλάχος, Μιχάλης Κουσκουρίδας, Ευθύμιος Κουραβέλας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, Γιώργος Παπατόλιας, ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, Χρήστος Κολοκοτρώνης, ο διοικητής του Α.Τ. Βελεστίνου, Στέφανος Καρκάλης, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βελεστίνου, Κωνσταντίνος Τσίκας, δημοτικοί υπάλληλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου