Συμμετοχή σε πανελλήνιο αντάμωμα γαστρονομίας

Τελευταία ενημέρωση: 2017-10-22, 23:15:42
Συμμετοχή σε πανελλήνιο αντάμωμα γαστρονομίας

Ο Σύλλογος «Ρήγας Φεραίος» σε διοργάνωση με θέμα τη γαστρονομία

Ο Σύλλογος Θεσσαλών Φυλής «Ο Ρήγας Φεραίος», έδωσε το παρών στην εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής «6η Εκθεση πολιτισμού» που είχε ως θέμα τη γαστρονομία, παρουσιάζοντας το θεσσαλικό έθιμο «Γουρνουχαρά».

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σ’ ένα ταξίδι στο παρελθόν και να αντιληφθεί όσο αυτό ήταν εφικτό το πώς περνούσαν οι άνθρωποι εκείνα τα χρόνια, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν στην καθημερινότητά τους. Με οδηγό τις δύο δασκάλες των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου, Δέσποινα Γερμόλα και Άννα Κούβαρη, ο στόχος επετεύχθη και οι χορευτές προσπάθησαν να γίνουν οι κατάλληλοι συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι.

Με κέφι, λεβεντιά και εκφραστικότητα αντάμειψαν τον κόσμο, κάτι που αποτυπώθηκε στο πολύ ζεστό χειροκρότημα που εισέπραξαν μετά το πέρας της παρουσίασης.

«Ο Σύλλογος, θα συνεχίσει με το κύρος που τον διακατέχει και τους ανθρώπους που τον αποτελούν, να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε πρώτα απ’ όλα οι αξίες, τα έθιμα και οι παραδόσεις να παραμείνουν σταθερά και αναλλοίωτα στο πέρασμα των χρόνων και να μας θυμίζουν ότι ως λαός πρέπει να τιμούμε την ιστορία μας» υπογράμμισαν οι συμμετέχοντες.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
6
=