ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Προετοιμασίες για τον Ρήγειο Δρόμο

προετοιμασίες-για-τον-ρήγειο-δρόμο-265046

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Την επόμενη Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί για 17η χρονιά ο Ρήγειος Δρόμος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, με τη συμμετοχή πολλών φίλων του αθλητισμού.

Ο συγκεκριμένος αθλητικός θεσμός είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Γυμναστικού Συλλόγου Βελεστίνου, του ΣΔΥ Βόλου και του Συλλόγου Φίλων Νέων Αγίου Γεωργίου. Ο Ρήγειος Δρόμος υποστηρίζεται από τη Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει τέσσερις διαδρομές:

  • Στην πρώτη (και μεγαλύτερη) διαδρομή 7.600 μ. με εκκίνηση από την πλατεία του Αγίου Γεωργίου και τερματισμό έμπροσθεν του Δημαρχείου στο Βελεστίνο, θα συμμετέχουν γεννηθέντες από το έτος 2002 και μεγαλύτεροι.
  • Στη δεύτερη διαδρομή 2.000 μ. με εκκίνηση από την Υπέρεια Κρήνη και τερματισμό έμπροσθεν του Δημαρχείου στο Βελεστίνο, συμμετέχουν γεννηθέντες από 2003-2007.
  • Στην τρίτη διαδρομή 400 μ. με εκκίνηση από τον ανδριάντα του Ρήγα Φεραίου και τερματισμό στο Δημαρχείο, συμμετέχουν γεννηθέντες 2008-2009.
  • Στην τέταρτη διαδρομή 200 μ. με εκκίνηση από το 1ο Νηπιαγωγείο και τερματισμό στο Δημαρχείο, συμμετέχουν γεννηθέντες 2010-2012.

Ώρα έναρξης: 10π.μ.

Ώρα προσέλευσης αθλητών/τριων, 8π.μ. έμπροσθεν του Δημαρχείου στο Βελεστίνο για παραλαβή αριθμών.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό με δική τους ευθύνη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως 25 Οκτωβρίου στο ΚΕΠ Βελεστίνου στο τηλέφωνο: 2425024290, καθώς και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: [email protected] και [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου