ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Χωρίς δάσκαλο δύο τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Γεωργίου Φερών

χωρίς-δάσκαλο-δύο-τάξεις-του-δημοτικο-269908

Την Δευτέρα ο Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Χρήστος Παπαρούνας, ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Γεώργιος Κίτσιος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Φερών, κ. Αθανάσιος Νασιάκος και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου του Αγίου Γεωργίου Φερών συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, κ. Κωνσταντίνο Πολύζο.

Βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η έλλειψη εκπαιδευτικού για τις τάξεις Ε’ και ΣΤ’ στο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Γεωργίου, καθώς πρόκειται για 3/θέσιο σχολείο και δεν έχει καλυφθεί έως και σήμερα η θέση για τις συγκεκριμένες τάξεις. Ο κ. Πολύζος ενημέρωσε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και είναι θέμα χρόνου η κάλυψη της θέσης.

Ο κ. Παπαρούνας αναφέρθηκε σχετικά «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, κ. Κωνσταντίνο Πολύζο και να στείλουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και ειδικά στο αρμόδιο Υπουργείο ότι δεν είναι δυνατόν στις μέρες μας να υπάρχουν εκπαιδευτικά κενά στα σχολειά μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου