ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πλούσιος ο απολογισμός δράσης από την «ΕΝΟΔΙΑ»

πλούσιος-ο-απολογισμός-δράσης-από-την-309419

Μετά από ένα «γεμάτο» καλοκαίρι, η «ΕΝΟΔΙΑ» – Σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου, παίρνει μια φθινοπωρινή ανάσα ετοιμάζοντας τις επόμενες δράσεις της.

Μέσα στο καλοκαίρι ωστόσο πρωταγωνίστησε σε αρκετές και πολύ όμορφες εκδηλώσεις όπως στη διοργάνωση της τελετής αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου του ΓΕΛ Βελεστίνου, διοργάνωσε την 1η Βραδινή Ποδηλατάδα, συμμετείχε ενόψει της εορτής του Αγίου Παϊσίου σε εκδήλωση με παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων στο Παρεκκλήσι των Αγίων Παϊσίου και Πορφυρίου στον «Κήπο της ΕΝΟΔΙΑΣ». Επίσης μέσα από την Θεματική περιήγηση με θέμα «Έρωτας και Θάνατος» στο Βελεστίνο από τον ιστορικό ξεναγό Γ. Σαββανάκη, έδωσε τη δυνατότητα στους νέους της περιοχής να ταξιδέψουν νοερά στην ιστορία της περιοχής, ενώ στις αρχές Αυγούστου διοργάνωσε αστροπαρατήρηση με τηλεσκόπια της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου στον χώρο του Προφήτη Ηλία, με μελωδίες της jazz μουσικής με τον σαξοφωνίστα Κώστα Ράπτη.

Αξέχαστη εξάλλου θα μείνει η εκδήλωση για την πανσέληνο στο Κεφαλόβρυσο παρέα με μουσικές από Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη και νέους συνθέτες της Ανατολικής Μεσογείου από το μουσικό συγκρότημα «ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ» αλλά και το Πάρτι της «Ενοδίας» στο BAYA Summer CLUB με DJ Ηλία Σταμάτογλου και Χρήστο Μανταλιά. Οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού έκλεισαν με το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ σε μία κατάμεστη κερκίδα, που από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλους τους αγώνες απόλαυσε ανατροπές, «μάχες», απονομές και πανηγυρισμούς.

«Συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερα και ενδιαφέροντα πράγματα για όλες τις ηλικίες», σημειώνουν τα μέλη της διοίκησης της «Ενοδίας» που προσκαλούν όσους θέλουν να γίνουν μέλη του συλλόγου να επικοινωνούν μέσω της σελίδα του συλλόγου στο facebook, είτε στα τηλέφωνα 2425022606, 6947779786, 6978373401 και στο e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου