ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων στο Γυμνάσιο – ΓΕΛ Καναλίων

εγκαιρη-αντιμετώπιση-προβλημάτων-στ-311060

Η διευθύντρια και ο σύλλογος του Γενικού Λυκείου Καναλίων, καθώς και ο διευθυντής και ο σύλλογος του Γυμνασίου Καναλίων, ευχαριστούν θερμά τον δήμαρχο του Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκα Δημήτριο, καθώς και τους συνεργάτες του, κ. Χατζή Σταύρο, αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Παπαιωάννου Ιωάννη, αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, κ. Καραμπέρη Ευάγγελο, προϊστάμενο του τμήματος Περιβάλλοντος και καθαριότητας, κ. Παπαρούνα Χρήστο, πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, κ. Κατσούρα Αποστολία διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος και κ. Λάβδα Λεωνίδα, προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών, γιατί με την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην έγκαιρη αντιμετώπιση και κάλυψη των άμεσων αναγκών του σχολείου.

«Ευελπιστούμε στη συνέχιση της αποδοτικής μας συνεργασίας και στο μέλλον, με στόχο πάντα την απρόσκοπτη λειτουργία του σχολείου αλλά και την ενεργειακή του αναβάθμιση. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Δήμος Ρήγα Φεραίου θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά μας για την ασφαλή και ποιοτική εκπαίδευση των παιδιών στον χώρο του σχολείου μας.

Το Γενικό Λύκειο και το Γυμνάσιο των Καναλίων επιβιώνουν, αναβαθμίζονται και εύχονται σε όλους τους μαθητές να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά», αναφέρεται σε ανακοίνωση των δύο σχολικών μονάδων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου