ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Περιοριστικοί όροι σε ζευγάρι Βολιωτών για τα δενδρύλλια κάνναβης

περιοριστικοί-όροι-σε-ζευγάρι-βολιωτ-315327

Καλλιέργεια κάνναβης για προσωπική χρήση και συγκεκριμένα για τη θεραπεία συγγενικού του προσώπου επικαλέστηκε ζευγάρι Βολιωτών, που συνελήφθη την Παρασκευή μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, στο αγρόκτημά του όπου εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ανάπτυξης από ένα μέτρο έως 1,95.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών στην ανακρίτρια Βόλου για να απολογηθεί για τις πράξεις του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Εναντίον του επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης το πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα στο οικείο αστυνομικό Τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Στον αιφνιδιαστικό έλεγχο οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τη γυναίκα, μία 36χρονη Βολιώτισσα, να ποτίζει τα δενδρύλλια, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα – φυτεμένα ανάμεσα σε άλλα δέντρα στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του συζύγου της.

Ο άνδρας, Βολιώτης ηλικίας 38ετών, δεν ήταν στο αγρόκτημα την ώρα του ελέγχου και αναζητήθηκε και συνελήφθη αργότερα.

Στη νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους, οι αστυνομικοί είχαν βρει και κατασχέσει ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους 610 γραμμαρίων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου