ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εως 11 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο ΕΠΑΛ Βελεστίνου

εως-11-σεπτεμβρίου-οι-εγγραφές-στο-επαλ-326950

Ξεκινά και πάλι η διαδικασία των εγγραφών και μετεγγραφών στο ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου. Οσοι δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαδικασία τον Ιούνιο, καλούνται να εγγραφτούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη του σχολείου για το σχολικό έτος 2017-2018, υποβάλλοντας «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», έως την 11η Σεπτεμβρίου 2017.

Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους, ενώ για την είσοδο στην εφαρμογή e-epal (https://e-epal.minedu.gov.gr) είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis (username και password) του μαθητή, εφόσον είναι ενήλικος ή του κηδεμόνα του.

Την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης μπορούν να κάνουν οι μαθητές ή οι κηδεμόνες τους από το σπίτι τους και στη συνέχεια να προσέλθουν στο σχολείο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, ωστόσο, με σκοπό τη διευκόλυνση των γονέων των μαθητών να ανταποκριθούν στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, υπάρχουν και εκπαιδευτικοί στο σχολείο, που θα μπορούν να τους εξυπηρετούν.

Εως τις 11 Σεπτεμβρίου, υπάρχει και δυνατότητα διόρθωσης – ανάκλησης της ηλεκτρονικής δήλωσης που υποβλήθηκε κατά την περίοδο των εγγραφών του Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι στο ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου λειτουργούν, για το σχολικό έτος 2017-18, οι εξής τομείς και ειδικότητες:

Τομέας Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, με ειδικότητα Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής

Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας, με ειδικότητες Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών και Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων

Τομέας Πληροφορικής, με ειδικότητα Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής.

Να τονίσουμε ότι στην Β’ τάξη του ΕΠΑ.Λ. μπορούν να εγγράφονται απόφοιτοι, κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου για την απόκτηση πτυχίου ειδικότητας ή απόκτηση πτυχίου διαφορετικής ειδικότητας αντίστοιχα. Στους μαθητές παρέχεται αναβολή στράτευσης για την διάρκεια της φοίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν επιπλέον πληροφορίες και να ενημερώνονται σχετικά με τις παρεχόμενες ειδικότητες, επισκεπτόμενοι το σχολείο, στη διεύθυνση Συντρόφων Ρήγα Φεραίου (Τέρμα) στο Βελεστίνο ή στο τηλέφωνο 2425023235.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου