ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Προ των πυλών το παζάρι Βελεστίνου

προ-των-πυλών-το-παζάρι-βελεστίνου-377741

Αναμένεται και φέτος να προσελκύσει πλήθος κόσμου

Στο διάστημα από 8 μέχρι και 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το παζάρι στο Βελεστίνο το οποίο και φέτος αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και τις γειτονικές περιοχές.

Το παζάρι στο Βελεστίνο αποτελεί θεσμό για την περιοχή το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Μάλιστα με τη φετινή εμποροπανήγυρη θα κλείσουν και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου ενόψει του φθινοπώρου.

Το παζάρι όπως κάθε χρόνο θα περιλαμβάνει λούνα παρκ, ενώ τους πάγκους τους θα στήσουν και οι διάφοροι μικροπωλητές με είδη ένδυσης, υπόδησης αλλά και παιχνίδια. Για πέντε και πλέον ημέρες στον πεζόδρομο του Βελεστίνου αναμένεται να δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν διάφορα εδέσματα.

Η εμποροπανήγυρη παράλληλα αποτελεί και μια ένεση για την τοπική οικονομία, ενώ πολλοί που διαμένουν σε άλλα μέρη, έχουν συνδυάσει την ολιγοήμερη επιστροφή στον τόπο καταγωγής τους με το χρονικό διάστημα που γίνεται το παζάρι.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημ. Νασίκας τόνισε πως έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για την πραγματοποίηση του παζαριού στο Βελεστίνο, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως στόχος του δήμου είναι και φέτος να «διοργανώσουμε μια εμποροπανήγυρη που θα καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών για διασκέδαση και κοινωνική συναναστροφή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου