ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δυναμική νεανική ομάδα

δυναμική-νεανική-ομάδα-385459

Πολλαπλές και διαφορετικού περιεχομένου εκδηλώσεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους διοργάνωσε για το φετινό καλοκαίρι ο Σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου «ΕΝΟΔΙΑ», ο οποίες ξεκίνησαν στις 6 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και τον Σεπτέμβριο.

Σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου στις 19.00, με αφετηρία τον χώρο της Υπέρειας Κρήνης Βελεστίνου θα πραγματοποιηθεί θεματική περιήγηση με τον ξεναγό – ιστορικό Γεώργιο Σαββανάκη και βασικό θέμα «Έρωτας και θάνατος στο Βελεστίνο», κάνοντας μια βόλτα στην περιοχή, ανακαλύπτοντας τα μυστικά της.

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 20.30, στο Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, η «ΕΝΟΔΙΑ» μετράει τ’ άστρα παρέα με την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος που εδρεύει στον Βόλο, ταξιδεύοντας στους πλανήτες σε μουσικές αποχρώσεις της jazz.

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 21.00 διοργανώνεται συναυλία με φόντο την αυγουστιάτικη πανσέληνο από το σχήμα «Ανατολικά ζητήματα».

Παράλληλα διοργανώνεται τουρνουά μπάσκετ από 28 Αυγούστου έως και 1 Σεπτεμβρίου.

Στις 26 Αυγούστου, ώρα 23.00, διοργανώνεται πάρτι νεολαίας στο «SUMMER CLUB – BAYA» στο Βελεστίνο

Στις 3 Σεπτεμβρίου, σειρά έχει η δράση «ΕΝΟΔΙΑ – X(6) GAMES», 6 παίκτες, 6 δοκιμασίες, 6 έπαθλα, Πόσες ομάδες; Έρχονται στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου…

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ενημέρωση ή δηλώσεις συμμετοχής στις παραπάνω δράσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του συλλόγου στο Facebook «Ενοδία – Σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου».

Ο Σύλλογος Νεολαίας Βελεστίνου «ΕΝΟΔΙΑ» ιδρύθηκε τον Μάιο του έτους 2016. Κάποιες από τις μέχρι τώρα δράσεις του είναι: η συμμετοχή στη διοργάνωση του Καρναβαλιού του Δήμου Ρήγα Φεραίου και η δημιουργία του «Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού» που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, συναυλία σε συνδυασμό με καλοκαιρινό «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», χριστουγεννιάτικο Bazzar, χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική παράσταση και παρουσίαση παραμυθιού από εκπαιδευτικούς-μέλη του συλλόγου, εορτασμός θυρανοιξίων του Παρεκκλησίου των Αγίων Παϊσίου και Πορφυρίου τον Ιούλιο του 2016 σε χώρο παραχωρημένο στη Νεολαία, συμμετοχή κάθε χρόνο στη διοργάνωση της τελετής αποφοίτησης της Γ΄ Λυκείου Βελεστίνου, ενημερωτική εκδήλωση για θέματα Ατομικής Προστασίας και Πυρασφάλειας, κοινωνική προσφορά με συγκέντρωση και διανομή φαρμάκων και τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες και πρόσφυγες. Οι εκδηλώσεις του συλλόγου έχουν ως κύριο αντικείμενο την ανάδειξη του πολιτισμού και της ιστορίας της περιοχής, και έχουν ψυχαγωγικό, αθλητικό, επιμορφωτικό και κοινωνικό χαρακτήρα.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι: Γιασεμή Γεωργαλιού, Δήμητρα Ντόντου, Ζωή Κουσκουρίδα, Γιώργος Καρτσώνας, Δημήτρης Τσιμπουκλής, Δημήτρης Κόκκας και Στέλιος Μπόλιας.

Στο μεταξύ, πλούσιος είναι ο απολογισμός της μέχρι τώρα δράσης του συλλόγου.

Στις 6 Ιουλίου ξεκίνησε η πρώτη βραδινή ποδηλατάδα, η οποία και πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη στις 20.00 με σημείο αφετηρίας τα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου. Μεγάλο το ενδιαφέρον, καθώς άτομα όλων των ηλικιών σπεύδουν κάθε εβδομάδα να ακολουθήσουν με το ποδήλατό τους διαφορετική διαδρομή.

Στις 11 Ιουλίου τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός ενόψει της εορτής του Αγίου Παϊσίου και ακολουθήσουν χορευτικά συγκροτήματα, σε χώρο παραχωρημένο στη Νεολαία από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, όπου βρίσκεται παρεκκλήσι των Αγίων Παϊσίου και Πορφυρίου, του οποίου το έτος 2016 τελέστηκαν τα θυρανοίξια παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.κ. Ιγνατίου. Ο χώρος διαμορφώθηκε και λειτούργησε με ενέργειες και προσωπική δουλειά των μελών του συλλόγου την προηγούμενη χρονιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου