ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Μείωση τελών στους τρίτεκνους

μείωση-τελών-στους-τρίτεκνους-401481

Τη μείωση δημοτικών τελών στους τρίτεκνους αποφάσισε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, βάσει του άρθρου 13 Ν. 4368/2016 που ορίζει ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του αριθμού των μελών του, είναι η δυνατή η μείωση δημοτικών φόρων για τους τρίτεκνους.

Το συγκεκριμένο θέμα, εξάλλου, είχε συζητηθεί στη διάρκεια της συνάντησης εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας «Η ΑΡΓΩ» με τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η μείωση των δημοτικών τελών και ο δήμαρχος είχε επισημάνει τη διάθεση του δήμου για συνεργασία με τον σύλλογο, προς την προώθηση διαφόρων θεμάτων που αφορούν τους τρίτεκνους.

Ο ίδιος ανέφερε σχετικά: «Με τη μείωση των τελών στηρίζουμε έμπρακτα τις τρίτεκνες οικογένειες να ανταπεξέλθουν στην οικονομική δυσπραγία της εποχής. Προσπαθούμε να είμαστε στο πλευρό κάθε οικονομικά και κοινωνικά ευαίσθητης ομάδας του δήμου και να παρέχουμε αξιοπρεπείς δομές και υπηρεσίες σε όποιον έχει ανάγκη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου