ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Απεβίωσε λίγη ώρα αφού αντίκρισε την κόρη του

απεβίωσε-λίγη-ώρα-αφού-αντίκρισε-την-κ-434066

Περίμενε να δει την κόρη του και λίγο μετά έσβησε… Συγκλονίζει ο θάνατος του Θοδωρή Μωραΐτη από τα Κανάλια σε ηλικία 76 χρόνων. Ο άτυχος Θοδωρής Μωραΐτης άφησε την τελευταία του πνοή εντελώς αναπάντεχα χθες νωρίς το πρωί.

Αντί στο σπίτι να έχουν γιορτή, αφού περίμεναν μία από τις δύο του κόρες που κάνει μεταπτυχιακό στη Σουηδία και χθες επέστρεψε στο πατρικό της για λίγες μέρες, τελικά ντύθηκαν στα μαύρα. Ο 76χρονος δεν αντιμετώπιζε σύμφωνα με πληροφορίες ιδιαίτερα προβλήματα υγείας. Χθες, πριν ακόμη ξημερώσει, ξύπνησε και περίμενε όλο χαρά τη μία από τις δύο του κόρες που σπουδάζει στο εξωτερικό.

Ο ερχομός της τον γέμισε με χαρά. Πριν όμως στεγνώσουν τα δάκρυα χαράς, η οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος, αφού ο 76χρονος, νωρίς το πρωί άφηνε την τελευταία του πνοή προδομένος από την καρδιά του.

Οι οικείοι του συγκλονισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έφυγε από κοντά τους ο δικός τους άνθρωπος. Ο Θοδωρής Μωραΐτης ήταν μαραγκός. Διατηρούσε ένα από τα παλαιότερα ξυλουργεία στην περιοχή και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός ως επαγγελματίας στα γύρω χωριά, ενώ όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την επαγγελματική του ευσυνειδησία. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καναλίων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου