ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Τραγικό τέλος για 45χρονο αγρότη από το Βελεστίνο

τραγικό-τέλος-για-45χρονο-αγρότη-από-το-434587

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Επαρχιακή Οδό Φαρσάλων – Βόλου

Τραγικό θάνατο βρήκε προχθές σε τροχαίο δυστύχημα 45χρονος αγρότης με καταγωγή από την Κοκκίνα του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Πρόκειται για τον Νικόλαο Χρονόπουλο, ο οποίος κατοικούσε στα Φάρσαλα με την οικογένειά του. Ο άτυχος άνδρας επισκέφτηκε τα χωράφια του στο Βελεστίνο για αγροτικές εργασίες, όμως κατά την επιστροφή στο σπίτι του στον νομό Λάρισας, το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του με μοιραίο αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, το δυστύχημα συνέβη προχθές γύρω τις 6 το απόγευμα. Το όχημα μάρκας Pegeuot 607 που οδηγούσε, στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Φαρσάλων – Βόλου (με κατεύθυνση προς Φάρσαλα) άγνωστο για ποιο λόγο βγήκε από την πορεία του σε δεξιά στροφή, στο ύψος του στρατοπέδου πρώην 657 ΠΑΠ. Ο 45χρονος, που ήταν μόνος στο αυτοκίνητο, τραυματίστηκε θανάσιμα.

Συγκεκριμένα το Ι.Χ. που οδηγούσε προσγειώθηκε σε καλλιέργεια καλαμποκιού από ύψος δύο μέτρων, καθώς το οδόστρωμα στο συγκεκριμένο σημείο είναι υπερυψωμένο, και τελικά ακινητοποιήθηκε σμπαραλιασμένο στο πλάι με τις δύο ρόδες στον αέρα. Η εικόνα μαρτυρούσε τις στιγμές φρίκης που είχαν προηγηθεί.

Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια. Στον τόπο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 45χρονος είχε καταφέρει να βγει μόνος από το αυτοκίνητο. Αρχικά δεν φαινόταν σοβαρά τραυματισμένος, καθώς έφερε επιφανειακά τραύματα. Διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων απ’ όπου κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δυστυχώς, ο άτυχος αγρότης είχε τραυματιστεί σοβαρά και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε στο νοσοκομείο δύο σχεδόν ώρες αργότερα. Το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Χθες, διενεργήθηκε η νεκροψία από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα έδειξε ότι ο 45χρονος είχε τραυματιστεί θανάσιμα από κάκωση που προκλήθηκε στον θώρακα.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη και οδύνη σε όσους τον γνώριζαν, τόσο στην Κοκκίνα και στο Βελεστίνο, όσο και στα Φάρσαλα. Ο άτυχος αγρότης ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός.

Κατοικούσε στα Φάρσαλα με τη γυναίκα του, η οποία έλκει την καταγωγή της από εκεί. Από τον γάμο του απέκτησε δύο υπέροχα παιδιά, φτιάχνοντας μία εξαιρετική οικογένεια, η οποία είναι συντετριμμένη.

Ο 45χρονος ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες. Ανά τακτά διαστήματα επισκεπτόταν τα χωράφια του με σιτηρά στην Κοκκίνα, όπου κατοικούν οι γονείς του. Δυστυχώς, η τελευταία του επίσκεψη πριν από μερικές μέρες, έμελλε να είναι η τελευταία.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Πηγή φωτο: ifarsala.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου