ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Εφυγε» από τη ζωή 59χρονος οικοδόμος

εφυγε-από-τη-ζωή-59χρονος-οικοδόμος-438163

Εχασε την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο 59χρονος οικοδόμος. Πρόκειται για τον Μιχάλη Μπασπανέλο, κάτοικο εν ζωή Βελεστίνου. Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Πριν από τρεις μήνες διαγνώσθηκε ότι προσβλήθηκε από καρκίνο και στο χρονικό διάστημα που ακολούθησε η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Παρά τις επισκέψεις σε Νοσοκομεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει. Η οικογένειά του, η οποία τον στήριξε σε κάθε προσπάθεια και ήταν πάντοτε δίπλα του, είναι συντετριμμένη.

Ο 59χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, γύρω στις 10 το πρωί σε ιδιωτική κλινική στο Βόλο όπου νοσηλευόταν. Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη. Ήταν πολύ γνωστός τόσο στο Βελεστίνο, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Ιδιαίτερα κοινωνικός, ήταν αγαπητός από τους συγχωριανούς του και όχι μόνο. Χθες όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για το χαρακτήρα του, συγκλονισμένοι για την τραγική απώλεια.

Ο 59χρονος ήταν αυτοδημιούργητος. Εργαζόταν από ιδιαίτερα νέα ηλικία στην οικοδομή, ενώ δραστήριος όπως ήταν ασχολούταν παράλληλα και με κτηνοτροφικές εργασίες, με πρόβατα, άλογα.

Κανένας δεν πίστευε στην ξαφνική απώλειά του. Η κηδεία του έγινε σήμερα Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017, το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου