ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πρότυπη παιδική χαρά στον οικισμό του 304 ΠΕΒ

πρότυπη-παιδική-χαρά-στον-οικισμό-του-30-468956

Μία νέα πρότυπη και σύγχρονη παιδική χαρά, που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας σύμφωνα με τη νομοθεσία, παραδόθηκε στους μικρούς χρήστες το περασμένο Σάββατο, στον οικισμό εργατοτεχνικού προσωπικού «Ρήγας Φεραίος» του 304 ΠΕΒ στο Βελεστίνο.

Την τελετή εγκαινίων τίμησε με την παρουσία της η ειδική γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Καλλιόπη Παπαλεωνίδα.

Παρέστησαν ο διοικητής του 304 ΠΕΒ, ο ανώτατος διοικητής Φρουράς Βόλου και διοικητής 32 ΤΑΞΠΖΝ, ο διοικητής 1ης ΤΑΞΑΣ, ο δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου, το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του 304 ΠΕΒ, αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ, το σύνολο του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού που διαμένει στον οικισμό, μετά των οικογενειών τους και πλήθος επισκεπτών.

Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση – παιδικό πάρτι για τα παιδιά και τους επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η ειδική γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του οικισμού, ο οποίος στεγάζει πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό που εργάζεται στο εργοστάσιο, καθώς και σε σχηματισμούς – μονάδες της ευρύτερης περιοχής και ενημερώθηκε σχετικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου