ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συγκέντρωσαν καπάκια για τον ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ

συγκέντρωσαν-καπάκια-για-τον-ιπποκαμ-510560

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου στην εκστρατεία συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών, μετά την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου και του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος».

Μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες, και μετά την τοποθέτηση 40 ειδικών κάδων, «καταφέραμε να γεμίσουμε και δεύτερο αγροτικό όχημα με σακούλες που περιελάμβαναν πλαστικά καπάκια, τα οποία δόθηκαν στο σωματείο κινητικά αναπήρων Ν. Μαγνησίας για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων προς εξυπηρέτηση των αναγκών των μελών τους», υπογραμμίζουν οι συντελεστές της προσπάθειας.

Σημειώνεται πως το πρώτο αναπηρικό αμαξίδιο δόθηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου για τις ανάγκες των νοσηλευομένων της περιοχής.

Οι υπεύθυνοι του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου συνεχίζουν την προσπάθεια και ευχαριστούν τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για τη διάθεση του οχήματος και τη μεταφορά των καπακιών στον Βόλο. «Συνεχίζουμε την προσπάθεια και ευελπιστούμε στη συνεχή ανταπόκριση επιτελώντας το κοινωνικό μας έργο, δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη» υπογραμμίζουν σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου