ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φωτογραφία – ζωγραφιά σε αγώνα του Ρήγα στην Κέρκυρα

φωτογραφία-ζωγραφιά-σε-αγώνα-του-ρή-525195

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την απογείωση ενός αεροπλάνου την ώρα του αγώνα Αστέρας Πετρίτη – Ρήγας Φεραίος στην Κέρκυρα και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι για να τραβήξεις μία εξαιρετική φωτογραφία πρέπει να βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος τη σωστή στιγμή. Αυτό συνέβη και στον φίλο και συνάδελφο, Φοίβου Παπαγεωργίου, ο οποίο παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση Αστέρας Πετρίτη – Ρήγας Φεραίος.

Η αναμέτρηση διεξήχθη για τον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Κέρκυρας να χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Κανόνι.

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Το θέμα είναι ότι το γήπεδο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Διεθνή Αερολιμένα Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας». Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες από το «Google Earth» η απόσταση που χωρίζει τον αγωνιστικό χώρο από τον αεροδιάδρομο είναι μικρή…

Για την ακρίβεια ελάχιστη…

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν αεροπλάνα απογειώνονται ή προσγειώνονται να φαίνεται ότι περνούν πάνω από το γήπεδο. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο απαθανάτισε και ο φίλος-συνάδελφος Φοίβος Παπαγεωργίου το οποίο μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου