Οι νέοι σε δράση

Τελευταία ενημέρωση: 2017-02-26, 10:04:11
Στιγμιότυπα από την εναρκτήρια αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Οι νέοι σε δράση

 Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού σηματοδότησε την έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στον πεζόδρομο του Βελεστίνου, έμπροσθεν του δημαρχείου.

 Σ’ ένα ευχάριστο, γεμάτο αποκριάτικη διάθεση περιβάλλον, οι νέοι της περιοχής, οργανωμένοι σε ομάδες, συγκεντρώθηκαν και, μέσα από την πρώτη δοκιμασία που υποβλήθηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή του παιχνιδιού γνωστή ως «Αμερόληπτοι», έλαβαν τον πρώτο γρίφο.

Η συνέχεια του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 13.00 στην κεντρική πλατεία του Βελεστίνου. Οι ομάδες θα πρέπει μέσα από δοκιμασίες και λύνοντας γρίφους να φτάσουν στον Κρυμμένο Θησαυρό. Κατόπιν θα ακολουθήσει παρέλαση με όλες τις ομάδες του θησαυρού, με συλλόγους και σχολεία.

Στην έναρξη παρευρέθηκαν οι: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, κ. Παπατόλιας Γεώργιος, ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, κ. Κολοκοτρώνης Χρήστος, ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Γιαννακός Ευάγγελος και ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, κ. Χατζής Γεώργιος.

Ο αντιδήμαρχος, κ. Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου, κ. Παπατόλιας Γεώργιος ευχήθηκαν Καλή Αποκριά σε όλους και καλή επιτυχία στις ομάδες, τονίζοντας και οι δύο τη σημασία της συμμετοχής των νέων στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

 

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=