ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Τιμήθηκε Περιβολιώτισσα εκπαιδευτικός

τιμήθηκε-περιβολιώτισσα-εκπαιδευτικ-592822

Παρουσία πλήθους κόσμου, και σε ιδιαίτερα ευχάριστο και εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αρχιερατικός της Περιφέρειας Βελεστίνου π. Αθανάσιος Τράϊκος, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε τη βασιλόπιτα.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ευάγγελος Κουβάτας, στο πλαίσιο της τοποθέτησής του, ευχήθηκε, εκ μέρους των μελών του ΔΣ καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και πρόοδο.

Μεγάλη τιμή για το σύλλογο ήταν η παρουσία της Περιβολιώτισσας εκπαιδευτικού Στέλλας Γιακούλα, που πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Τα υφαντά του Περιβολίου Γρεβενών». Στην ομιλήτρια δόθηκε αναμνηστική πλακέτα, με πολλές ευχαριστίες από το σύλλογο για τη συμμετοχή της στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου, ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολινδρίνη, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτριος Νασίκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Αργύρης Κοπάνας, ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου Βασίλειος Κουσκουρίδας, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου Γεώργιος Παπατόλιας και Χρήστος Κολοκοτρώνης αντίστοιχα, ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτριος Λουφόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευάγγελος Γιαννακός και Χαράλαμπος Πάσχος, η πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Βελεστίνου Σταυρούλα Γουλέτσου, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της περιοχής του Ν. Μαγνησίας.

Με επιστολή που απέστειλαν, την εκδήλωση χαιρέτησαν και οι βουλευτές Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Συμεών Μπαλλής, οι οποίοι δεν παρέστησαν λόγω υποχρεώσεων τους στην Αθήνα.

Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε γλέντι με δημοτική ορχήστρα στην ταβέρνα «Αλκηστις», που βρίσκεται στο κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου, το οποίο κράτησε έως τις πρωινές ώρες.

Ο ετήσιος χορός του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο «ΦΕΡΑΙ PALACE» που βρίσκεται στη Χλόη Βελεστίνου. Στους παρευρισκόμενους θα κρατήσει συντροφιά ο ηπειρώτης δεξιοτέχνης κλαρινίστας, Γιώργος Γιαννακός, ο μαέστρος των Γρεβενών Σάκης Φασούλας (βιολί), τους οποίους θα συνοδεύσουν στο τραγούδι οι αυθεντικές φωνές του γνωστού στο πανελλήνιο Αντώνη Κυρίτση, της Έλλης Κοσμά, καθώς και του Γρεβεννιώτη Κώστα Ζέρβα. Η τιμή της κάρτας είναι 17 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού με απεριόριστη κατανάλωση ποτών (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου