ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επιτυχημένο πάρτι του Συλλόγου Νεολαίας Βελεστίνου «Ενοδία»

επιτυχημένο-πάρτι-του-συλλόγου-νεολα-607355

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο πάρτι του Συλλόγου Νεολαίας Βελεστίνου «Ενοδία» στον πεζόδρομο του Βελεστίνου, στο κατάστημα «Άλκηστις».

Ο χώρος διαμορφώθηκε σε πρότυπα σύγχρονου κλαμπ με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, και η βραδιά απογειώθηκε με τις μουσικές επιλογές του μοναδικού DJ Κωνσταντίνου Πιλάτου και την άψογη εξυπηρέτηση από τα μέλη του συλλόγου οι οποίοι ανέλαβαν χρέη μπάρμαν και σερβιτόρων. Το πάρτι κατακλύστηκε από κόσμο όλων των περιοχών της Μαγνησίας, και η διασκέδαση με την έντονη γιορτινή διάθεση και το χορό κράτησαν έως τις πρωινές ώρες. Σημαντική στη διοργάνωση του πάρτι η βοήθεια και η στήριξη του Δήμου Ρήγα Φεραίου, των χορηγών επικοινωνίας Μουσικό Βαγόνι και Ράδιο Alpha Λαϊκός, των επαγγελματιών της περιοχής, των συλλόγων νεολαίας «Φίλοι νέων Αγίου Γεωργίου» και «Φίλιππος» Ριζομύλου» και όλων των μελών που αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο επί 24ώρου για την επιτυχία του πάρτι.

Η «Ενοδία» δραστηριοποιείται και συμμετέχει ενεργά στο Βελεστίνο και στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου από το Μάιο του 2016 με μια σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ενεργοποίηση και αφύπνιση των νέων και την ανάδειξη του τόπου γενέτειρας τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου