ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συναυλία για καλό σκοπό στο Βελεστίνο

συναυλία-για-καλό-σκοπό-στο-βελεστίνο-607364

Χριστουγεννιάτικη συναυλία πραγματοποιήθηκε από τη Μουσική Σχολή του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου με εισιτήριο σακούλες τροφίμων, για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Μικροί και μεγάλοι μουσικοί παρουσίασαν όχι μόνο χριστουγεννιάτικες μελωδίες αλλά και μελωδίες-τραγούδια από το πλούσιο ελληνικό πεντάγραμμο.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην εκδήλωση στηρίζοντας τους μουσικούς του δήμου αλλά και την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες του δήμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, οι αντιδήμαρχοι Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης και Δημήτριος Παλληκάρης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, Γιώργος Παπατόλιας και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χρήστος Κολοκοτρώνης.

Ο κ. Νασίκας ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά, και τόνισε την αξία της κοινωνικής προσφοράς ιδιαίτερα την περίοδο των εορτών λέγοντας: «Είναι σημαντικό να προσφέρουμε τη βοήθεια μας με όποιον τρόπο μπορούμε σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και στερούνται τα απαραίτητα για τη διαβίωση τους, ιδιαίτερα κατά την εορταστική περίοδο που για πολλούς συνδημότες μας το γιορτινό τραπέζι δεν είναι στρωμένο όπως στους υπολοίπους. Συγχαρητήρια στους δασκάλους της Μουσικής Σχολής και στα παιδιά που συμμετέχουν σε μια τέτοια εκδήλωση».

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Γκογκινούδης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους τονίζοντας ότι : «Στόχος μας είναι μέσα από διαφορετικές εκδηλώσεις να μην αποσκοπούμε μόνο στην ψυχαγωγία μας αλλά να μεταφέρουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας. Αποτελούμε όλοι μαζί μέλη της ίδιας δημοτικής οικογένειας, και οφείλουμε να συμπαραστεκόμαστε σε όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά βιοτικά προβλήματα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου