ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Σημαντική προσφορά του ΕΠΑΛ Βελεστίνου στις Ασπρες Πεταλούδες

σημαντική-προσφορά-του-επαλ-βελεστίν-630807

Το Επαγγελματικό Λύκειο Βελεστίνου στο πλαίσιο της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, έδειξε για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο συγκεντρώνοντας τρόφιμα για το κοινωφελές Ίδρυμα Περίθαλψης Αυξημένης Φροντίδας Βαριά Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ».

Εκπαιδευτικοί και μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου στήριξαν τη δράση του ιδρύματος «Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Ελπίδας», στάθηκαν αρωγοί και πρόσφεραν γάλα εβαπορέ και μέρος από φρούτα που είχε διαθέσει στο σχολείο ο Δήμος Ρήγα Φεραίου για δική τους κατανάλωση, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία προς τα παιδιά του ιδρύματος.

Τα τρόφιμα παρέλαβε η κ. Χρύσα Βεργούλια, ψυχολόγος του ιδρύματος «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ», που επισκέφτηκε το σχολείο μαζί με αντιπροσωπεία μελών και εργαζομένων. Αφού συνομίλησαν με το Διευθυντή κ. Χρήστο Μαράτο για το έργο του ιδρύματος, ξεναγήθηκαν στο καινούριο κτίριο του σχολείου και ευχαρίστησαν θερμά τους μαθητές για την προσφορά τους. Τους προσκάλεσαν να επισκεφτούν το ίδρυμα που εδρεύει στο Βόλο και ανανέωσαν το ραντεβού για συνεργασία μέσω άλλων δράσεων.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου εύχονται σε όλους τους εργαζόμενους και στους περιθαλπόμενους του ιδρύματος «Καλές Γιορτές» και καλή συνέχεια στο έργο τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου