ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πανελλαδική ιππική συνάντηση στο Ελευθεροχώρι

πανελλαδική-ιππική-συνάντηση-στο-ελε-842723

Η πέμπτη πανελλαδική συνάντηση ιππέων πραγματοποιήθηκε το διήμερο 7-8 Μαΐου στο Ελευθεροχώρι Μαγνησίας του δήμου Ρήγα Φεραίου της κοινότητας Περιβλέπτου.

Περίπου 80 ιππείς συμμετείχαν από τις περιοχές Ν. Ζίχνη, Νιγρίτα, Γιαννιτσά, Κοζάνη, Ηγουμενίτσα, Λαμία, Θεσσαλία. Το Σάββατο, εξάλλου, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες. Το πρωί της επομένης, ξεκίνησε η πορεία ιππέων η οποία εξελίχθηκε σε απόσταση 17 περίπου χιλιομέτρων, στις περιοχές Ελευθεροχώρι, Τεκέ, Ασπρόγια, Αργιθέα. Το μεσημέρι υποδέχτηκαν τους ιππείς στην πλατεία με χειροκροτήματα, ιδιαιτέρως τα μικρά παιδιά, που είχαν την ευκαιρία να δουν τα άλογα, να τα ιππεύσουν και να φωτογραφηθούν.

Για την επίτευξη των προαναφερθέντων, απαιτήθηκε χρόνος και δουλειά με πρωτοπόρο τον Στατήρα Αλέξανδρο, τους χορηγούς, και τη συμμετοχή των ανδρών και ιδιαιτέρως των γυναικών που συνέβαλαν αποφασιστικά στην πραγματοποίηση της παραπάνω εκδήλωσης. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας διατυπώνει ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν και συγχαίρει όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Κίτσος, ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας, ο πρόεδρος Περιβλέπτου Νικόλαος Γάτος, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Παπαρούνας και Δημήτριος Παλληκάρης. Ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Ιωάννης Σκρήμπας, η δημοτική σύμβουλος Αρετή Πρίντζιου, Κουσκουρίδας Μιχάλης, Πρίντζος Νικόλαος, ο δημ. σύμβουλος Φαρσάλων Χολέβας Ηλίας και πλήθος κόσμου από τη γύρω περιοχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου