ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ποσό 60.000 ευρώ για τα σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου

ποσό-60-000-ευρώ-για-τα-σχολεία-του-δήμου-ρή-213766

Την πορεία των εργασιών σε σχολεία της περιοχής, αλλά και την αντιμετώπιση άλλων ζητημάτων στα διδακτήρια κατέγραψε σήμερα στο πλαίσιο περιοδείας της η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου συνοδευόμενη από τους αντιδημάρχους κ.κ. Ι. Μπατζιάκα, Χ. Σεσκλιώτη. Από το Δήμο Ρήγα Φεραίου θα δοθούν εντός ημερών 60.000 ευρώ για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών όλων των σχολείων.

Το σχετικό ποσό έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και οι δύο σχολικές επιτροπές άμεσα θα προχωρήσουν στη διάθεση του απαιτούμενου χρηματικού ποσού για κάθε σχολική μονάδα.

Από τη Δημοτική Αρχή επισημάνθηκε πως κύριος στόχος που επιτυγχάνεται άμεσα, είναι τα σχολεία να μπορούν να καλύπτουν όλες τις λειτουργικές τους δαπάνες και να διαθέτουν την απαιτούμενη θέρμανση. Μέχρι στιγμής τα ζητήματα αυτά αντιμετωπίζονται με επιτυχία.

Παράλληλα η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε χθες το πρωί σχολεία της δημοτικής ενότητας Κάρλας στο Στεφανοβίκειο και τα Κανάλια, όπου κατέγραψε την πορεία των εν εξελίξει εργασιών, εξέτασε νέα ζητήματα που θα αντιμετωπιστούν, ενώ είχε στενή συνεργασία με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς.

Εκτεταμένες είναι οι παρεμβάσεις αυτή την περίοδο και στο Δημοτικό Κεραμιδίου, όπου γίνονται εργασίες στο εσωτερικό του κτιρίου για την αποκατάσταση ζημιών.

Επίσης ελαιοχρωματισμός πραγματοποιήθηκε και στο εσωτερικό του πρώην διδακτηρίου του Βένετου, που τώρα στεγάζεται ο πολιτιστικός σύλλογος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου