ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Νέος εξοπλισμός στο ΚΑΠΗ Βελεστίνου

νέος-εξοπλισμός-στο-καπη-βελεστίνου-221291

Στην ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου του ΚΑΠΗ Βελεστίνου μέσω της αντικατάστασης των παλιών επίπλων και της τοποθέτησης καινούριων, προκειμένου οι ηλικιωμένοι να αξιοποιούν το χρόνο παραμονής τους εκεί σε ένα ελκυστικό και άνετο περιβάλλον, προχώρησε η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου παρευρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Βελεστίνου, όπου το παρών έδωσαν αρκετοί ηλικιωμένοι.

Το ΚΑΠΗ Βελεστίνου αποτελεί για πολλούς ηλικιωμένους κύριο χώρο για την ψυχαγωγία τους, την κοινωνική τους συνεύρεση, αλλά και την πρόληψη σε ιατρικά θέματα, καθώς ήδη δραστηριοποιείται νοσηλεύτρια που επισκέπτεται τα ΚΑΠΗ ανά τακτά διαστήματα.

Η εκδήλωση κοπής της πίτας πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπου το επίκεντρο είχε δοθεί στον νέο εξοπλισμό με τον οποίο αναβαθμίστηκε ο εσωτερικός χώρος του ΚΑΠΗ. Παράλληλα η Δήμαρχος συζήτησε με τους ηλικιωμένους για τα ζητήματα που τους απασχολούν, τη δύσκολη θέση που έχουν βρεθεί λόγω της οικονομικής κρίσης, ενώ υπογράμμισε πως η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στο πλευρό τους σε διάφορα επίπεδα, όπως στο νοσηλευτικό, στο ιατρικό, στην εξυπηρέτηση από θέματα γραφειοκρατίας μέσω της λειτουργίας του ανταποκριτή του δημότη ο οποίος ήδη λειτουργεί.

Εξάλλου στα Κανάλια βρέθηκε χθες το πρωί η Δήμαρχος κ. Ελένη Λαΐτσου, όπου πραγματοποιήθηκε η διαδικασία της δωρεάν διανομής τροφίμων σε δικαιούχους μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενώ προχθές παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού του Στεφανοβικείου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου