ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δυναμικό παρών από Δημ. Νασίκα

δυναμικό-παρών-από-δημ-νασίκα-306174

Επικεφαλής του συνδυασμού «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε και επίσημα για το Δήμο Ρήγα Φεραίου ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Δημήτρης; Νασίκας, με το συνδυασμό «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» που συγκροτείται με αυτοδιοικητικά στελέχη από ένα ευρύ φάσμα πολιτικών δυνάμεων αλλά και πολιτών που πιστεύουν στην ανεξάρτητη και αδέσμευτη τοπική αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τ στο συνδυασμό του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας που ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες και θα παρουσιαστεί στους δημότες μαζί με τη διακήρυξη αρχών και τους βασικούς άξονες του προγράμματος, συστρατεύονται στελέχη από όλες τις περιοχές του Δήμου Ρήγα Φεραίου τα οποία συνδυάζουν την αυτοδιοικητική εμπειρία αλλά και την ανανέωση προκειμένου να επαγγελθούν μία νέα εποχή- όπως και το όνομα του ψηφοδελτίου στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ο κ. Νασίκας το τελευταίο διάστημα έχει έρθει σε επαφή τόσο με νυν όσο και με πρώην δημοτικούς συμβούλους αλλά και ανθρώπους που υπηρέτησαν τα κοινά τα προηγούμενα χρόνια και που στηρίζουν την υποψηφιότητά του και μαζί με μία ομάδα συνεργατών του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, επεξεργάζονται το πρόγραμμα του συνδυασμού.

«Η «Νέα Εποχή» που ζούμε- υπογραμμίζει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Δημ. Νασίκας- χρειάζεται σκεπτόμενους πολίτες που θα οδηγήσουν τον τόπο μας μπροστά, εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα αξιόπιστο και ρεαλιστικό. Κοινή δέσμευση όλων μας είναι να υπηρετήσουμε το συμφέρον του Δήμου μας και των συνδημοτών μας με σοβαρότητα, συνέπεια και σύνεση, αλλά και δημοκρατικά, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη. Να συμπορευτούμε σε μια πορεία, θεμελιωμένη στην ιστορική, κοινωνική και αναπτυξιακή συνέχεια της περιοχής μας με μοναδικό σκοπό την πρόοδο και την εξυπηρέτηση των πολιτών μέσα από την ισόρροπη ανάπτυξη και ευημερία όλων των οικισμών του Δήμου μας».

Κανένα περιθώριο ανοχής

Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας εξαπολύει επίθεση στη σημερινή δημοτική αρχή τονίζοντας ότι «η εποχή μας δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανοχής στη μετριότητα, την ολιγωρία και την κακοδιαχείριση, θα αγωνιστούμε ώστε να μη χαθεί καμία ευκαιρία για τον τόπο μας».

Συνεχίζοντας εξάλλου τονίζει «με διάθεση να αγωνιστώ με όλη μου τη δύναμη για τον τόπο μας, έχω δίπλα μου συνεργάτες έμπειρους δημοτικούς συμβούλους με πολύχρονη γνώση ως προς την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και νέους ανθρώπους με ιδέες και όρεξη για προσφορά, από όλες τις κοινωνικές και παραγωγικές ομάδες.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου.

Η απόφαση μου αυτή υπαγορεύθηκε από τις επανειλημμένες συζητήσεις και προβληματισμούς με γνωστά πολιτικά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα της περιοχής μας, αλλά και από την αγωνία πολλών συμπολιτών μας για το μέλλον του Δήμου μας».

Απευθυνόμενος τέλος στους δημότες όλου του Δήμου, ο κ. Νασίκας τονίζει ότι η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του όπως λέει «δεν είναι μόνο ένα ξεκίνημα. Είναι πάνω από όλα ένα κάλεσμα. Σας θέλουμε κοντά μας, σας θέλουμε δίπλα μας, να αξιοποιήσουμε μαζί με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά κάθε δυνατή ευκαιρία για την πρόοδο του τόπου μας, κάθε ευκαιρία που καθορίζει το μέλλον των παιδιών μας και των ανθρώπων του. Με δεδομένη την αγάπη μας για τον τόπο μας, με δεδομένη τη θέληση μας να προσφέρουμε και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε συμπολίτη μας, απευθύνουμε πρόσκληση συνεργασίας σε όλους τους πολίτες του Δήμου ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ με στόχο ένα ΝΕΟ ΔΗΜΟ αντάξιο του πολιτισμού και της ιστορίας του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου