ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Πρόσληψη 24 συμβασιούχων ~ Για οκτώ μήνες στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

πρόσληψη-24-συμβασιούχων-για-οκτώ-μήνε-480907

Στην πρόσληψη 24 συμβασιούχων οκτάμηνης διάρκειας θα προχωρήσει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου για την κάλυψη αναγκών της καθημερινότητας, ιδίως στον τομέα της καθημερινότητας, όπου κρίνεται επιτακτική η ενίσχυση του προσωπικού. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώθηκε και ήδη το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο από ανέργους που θέλησαν να βρουν μια θέση εργασίας.

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι αναμένεται να διευκολύνουν ακόμη περισσότερο το έργο των υπηρεσιών του Δήμου και να ενισχύσουν κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας, όπως την καθαριότητα, την πολιτική προστασία, τα τεχνικά έργα.

Οι 24 εργαζόμενοι θα έχουν σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Το Υπουργείο Εσωτερικών εδώ και μερικούς μήνες ενέκρινε για το Δήμο Ρήγα Φεραίου την πρόσληψη 24 συμβασιούχων. Η κατανομή αυτών των 24 θέσεων έχει ως εξής: 16 θέσεις για την ειδικότητα ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων, δύο θέσεις για οδηγού απορριμματοφόρων χωρίς την κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, πέντε θέσεις για εργάτες καθαριότητας και μία θέση για χειριστή σαρώθρου. Οι συμβασιούχοι θα εργάζονται για οκτώ μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τα δικαιολογητικά που περιλαμβάνονται αναλυτικά στην προκήρυξη και τα οποία βέβαια παρουσιάζουν διαφορές ανά ειδικότητα.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου προχώρησε πριν μερικές ημέρες στην προκήρυξη των θέσεων και ήδη οι ενδιαφερόμενοι υπέβαλαν τις αιτήσεις τους είτε αυτοπροσώπως είτε με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στα γραφεία του Δήμου. Το ενδιαφέρον για την κάλυψη των θέσεων ήταν μεγάλο.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου σημείωσε πως «πρόκειται για θέσεις που εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Με τους συμβασιούχους θα μπορέσουμε να ενισχύουμε το έργο μας στην παροχή υπηρεσιών, όπως στην καθαριότητα, στο φωτισμό, στην οδοποιία, αλλά και σε άλλα τεχνικά έργα. Η προηγούμενη εμπειρία μας δείχνει ότι οι συμβασιούχοι προσαρμόζονται άμεσα στις ανάγκες του κάθε τομέα που υπηρετούν και η παρουσία τους είναι πολύτιμη, σε μια περίοδο που δεν γίνονται μόνιμοι διορισμοί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ βρισκόμαστε μπροστά σε διάφορα ζητήματα περί κινητικότητας τα οποία ως Δήμος θα αντιμετωπίσουμε, προασπιζόμενοι την επάρκεια των υπηρεσιών μας».

Σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή οι συμβασιούχοι που θα επιλεγούν μέσω μοριοδότησης και με την έγκριση του ΑΣΕΠ, θα αρχίσουν να εργάζονται γύρω στο Φεβρουάριο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου