ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Διαγωνισμός για την κατασκευή οδών

διαγωνισμός-για-την-κατασκευή-οδών-489240

Πρόχειρος διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για την κατασκευή οδών θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Ρήγα Φεραίου στις 28 Ιανουαρίου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 60.000 ευρώ, ενώ η χρηματοδότηση θα προέλθει από έσοδα του Δήμου. Το έργο της διάνοιξης και κατασκευής οδών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο διάστημα έξι μηνών, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη. Από τη Δημοτική Αρχή εκτιμάται ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν και να υλοποιήσουν ένα σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου.

Στη διάνοιξη και κατασκευή οδών σε περιοχές που έχουν ενταχθεί εδώ και χρόνια στο σχέδιο πόλης στο Βελεστίνο, θα προχωρήσει η Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου, με στόχο την επέκταση των οικιστικών παρεμβάσεων και την καλύτερη χωροθέτηση δράσεων. Σημειώνεται ότι είναι ένα έργο που περιμένουν οι δημότες να γίνει εδώ και πολλά χρόνια.

Το Σχέδιο Πόλης του Βελεστίνου έχει τροποποιηθεί εδώ και χρόνια, ωστόσο δεν είχαν προχωρήσει οι εργασίες για τη διάνοιξη νέων οδών, ώστε να προωθηθούν ευρύτεροι χωροταξικοί και πολεοδομικοί σχεδιασμοί προς όφελος του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου