ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Δημοπρατήθηκε το έργο για το νέο δίκτυο ύδρευσης στο Κεραμίδι

δημοπρατήθηκε-το-έργο-για-το-νέο-δίκτυ-514716

Δημοπρατήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στο Κεραμίδι. Ο ανάδοχος εργολάβος που προέκυψε, θα υπογράψει σύμβαση με το Δήμο και στη συνέχεια θα ξεκινήσει τις παρεμβάσεις για ένα έργο που έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.071.330 ευρώ. Ικανοποίηση επικρατεί στη Δημοτική Αρχή Ρήγα Φεραίου, καθώς θα υλοποιηθεί ένα έργο μεγάλης σημασίας για τους δημότες του Κεραμιδίου.

Ο διαγωνισμός για τη δημοπράτηση του έργου της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στο Κεραμίδι πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, όπου συμμετείχαν αρκετοί εργολάβοι. Αναμένεται ότι μέσα σε ένα δίμηνο θα έχει ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.

Το έργο με προϋπολογισμό 1.071.330 ευρώ χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης Αυτοδιοίκησης, ενώ φορέας υλοποίησης είναι η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου.

Ορθολογικότερη διανομή του νερού στους καταναλωτές και ακόμη ποιοτικό νερό είναι τα κύρια οφέλη για τους δημότες από την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης.

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη δημοπράτηση του έργου, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας για τους δημότες του Κεραμιδίου. Το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής αυτής μετά από πολλά χρόνια θα αντικατασταθεί από νέους αγωγούς και υποδομές, που θα προασπίζουν τη δημόσια υγεία και θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητα των δημοτών. Οι προσπάθειές μας καρποφόρησαν, καθώς μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον μπορέσαμε και αντλήσαμε μια μεγάλη χρηματοδότηση, ενώ αποδεικνύουμε στην πράξη πως στηρίζουμε και καλύπτουμε τις ανάγκες όλων των δημοτικών διαμερισμάτων.

Η ίδια εκτίμησε πως οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα σε ένα δίμηνο και η ΔΕΥΑ Ρήγα Φεραίου θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία τόσο με τον εργολάβο, όσο και τους άλλους αρμόδιους φορείς για την ομαλή εκτέλεση των εργασιών. Παράλληλα το έργο αυτό θα τονώσει την τοπική οικονομία και θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου