ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Κεραμιδίου

εργασίες-συντήρησης-στο-δημοτικό-κερ-524548

Παρεμβάσεις στα θέματα ενίσχυσης των εκπαιδευτικών και των πολιτιστικών δομών πραγματοποιεί ο Δήμος Ρήγα Φεραίου στην περιοχή του Κεραμιδίου, όπου ήδη λειτουργεί η Μουσική Σχολή με τη συμμετοχή πολλών παιδιών, ενώ άμεσα ξεκινούν από το Δήμο και εργασίες στο διδακτήριο που στεγάζει το Δημοτικό Σχολείο Κεραμιδίου.

Με την παρουσία πολλών παιδιών, νέων και άλλων δημοτών πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Κεραμιδίου η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που περιελάμβανε και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου, αλλά και πλήθος άλλων πολιτιστικών δρωμένων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν με όμορφες ερμηνείες τραγουδιών και μουσικοθεατρικά δρώμενα από τους διασκεδαστές. Κεντρική αναφορά είχε η Μουσική σχολή με τη συμμετοχή των σπουδαστών που απέδωσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ενθουσίασαν τον κόσμο που ανταπέδωσε την όλη προσπάθεια με ένα θερμό χειροκρότημα

Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στις δράσεις που έχει αναπτύξει ο Δήμος για την παιδαγωγική, εκπαιδευτική και πολιτιστική ενίσχυση των μαθητών και των νέων της περιοχής.

Για το Δημοτικό Σχολείο η κ. Λαΐτσου τόνισε πως στόχος μας είναι η παροχή όλου του απαραίτητου εξοπλισμού και η υλοποίηση των απαιτούμενων παρεμβάσεων, προκειμένου το σχολείο να λειτουργεί ομαλά. Παράλληλα, χθες, από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, αναδείχθηκε ο ανάδοχος, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και αισθητικής αναβάθμισης του διδακτηρίου που στεγάζει το Δημοτικό, ώστε να είναι ακόμη πιο ασφαλές και λειτουργικό για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου