ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επάρκεια σε πετρέλαιο θέρμανσης

επάρκεια-σε-πετρέλαιο-θέρμανσης-554039

Καλυμμένες είναι οι ανάγκες των σχολικών μονάδων στο Δήμο Ρήγα Φεραίου στο ζήτημα της επάρκειας σε πετρέλαιο για την κάλυψη των αναγκών τους σε μια περίοδο που οι καιρικές συνθήκες έχουν επιδεινωθεί. Παράλληλα στο 1ο Νηπιαγωγείο Βελεστίνου βρέθηκε η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου και είδε τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων που έχουν γίνει στο σχολείο.

Οπως τόνισε η κ. Λαΐτσου: «ως Δήμος προβλέψαμε και έγκαιρα έχουμε εγκρίνει τις πιστώσεις, κάνοντας καλή διαχείριση, ώστε τα σχολεία να έχουν πετρέλαιο και τα μαθήματα να γίνονται σε ομαλές συνθήκες. Συγχρόνως στο πνεύμα εξοικονόμησης που υπάρχει, και οι διευθυντές των σχολικών μονάδων στο μέτρο του δυνατού, κάνουν τη σωστή διαχείριση στην κατανάλωση του πετρελαίου. Παράλληλα μεριμνούμε και για άλλες δομές, όπως για τα ΚΑΠΗ, όπου διαθέτουμε τις απαιτούμενες ποσότητες με πετρέλαιο.

Η δήμαρχος επισκέφτηκε χθες το 1ο Νηπιαγωγείο Βελεστίνου κ. Λαΐτσου, όπου συζήτησε με τις νηπιαγωγούς για τις παρεμβάσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στο σχολείο, όπως με την προμήθεια βιβλιοθηκών, πινάκων ανακοινώσεων, στην τοποθέτηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ συζητήθηκε και ο σχεδιασμός των επόμενων παρεμβάσεων κυρίως στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Η ίδια εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων, επισημαίνοντας ότι η προσχολική εκπαίδευση αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική αρχή και μέριμνά μας είναι η ομαλή εκπαίδευση των νηπίων. Οι παρεμβάσεις στα διδακτήρια συνεχίζονται όλο το χρονικό διάστημα και άμεσα παρεμβαίνουμε.

Από την πλευρά τους οι εκπαιδευτικοί τόνισαν τη συνεργασία που υπάρχει με τη Δημοτική Αρχή σε θέματα υποδομών, αλλά και εκπαιδευτικών παρεμβάσεων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου