ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να τελειώνει με την υποχρέωση του Κυπέλλου

να-τελειώνει-με-την-υποχρέωση-του-κυπέ-748322

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να τελειώνει με την υποχρέωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣΘ έχοντας αγώνα με τον Πηλέα θέλει η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που θα έχει σε αυτό το ματς αρκετές απουσίες θέλοντας βεβαίως να είναι σε ετοιμότητα για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής την άλλη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Το ματς του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣΘ και η έδρα του αγώνα έγιναν σίριαλ κι αν και είχε συμφωνηθεί να γίνει Κυριακή στο Πανθεσσαλικό δεν εξασφαλίστηκε το απαραίτητο παραχωρητήριο με αποτέλεσμα να οριστεί στις 11 το πρωί στο γήπεδο ΕΤΒΑ …κάτι όχι και τόσο κάλο καθώς είναι η πρώτη επίσημη υποχρέωση και θα είναι και το τελευταίο τεστ πριν το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τον Ολυμπιακό.

Βέβαια έτσι όπως εξελίχτηκε το θέμα με την έδρα και ενώ υπήρξε και σκέψη για το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού κι ενώ υπάρχει χρονικά η δυνατότητα νέου ορισμού σήμερα… στον Ολυμπιακό θέλουν να τελειώνουν χωρίς προβλήματα με αυτή την υποχρέωση…

Ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Πηλέα θα έχει πολλές αλλαγές και σίγουρα εκτός του Καμπλιώνη που θα επανέλθει τον Οκτώβρη… θα λείψουν ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος για να είναι έτοιμοι στο ματς της πρεμιέρας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης όπως και ο Φλίγκος, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον ΑΟ Σελλάνων και ίσως προληπτικά και ο Στάθης Ρόκας και κάποιοι άλλοι θεωρητικά βασικοί.

Παρουσιάζει τα τμήματα υποδομής

Εκδήλωση παρουσίασης των τμημάτων υποδομής και τη φιλοσοφία σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ετοιμάζει ο Ολυμπιακός Βόλου τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 6μ.μ. ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρωθεί και μια υποτροφία του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Ολυμπιακός Βόλου και το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ σάς προσκαλούν τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 6μ.μ. σε μια ξεχωριστή εκδήλωση – ημερίδα, παρουσίασης των τμημάτων υποδομής του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση.

Τέσσερα αθλήματα που έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αθλήματα που διδάσκονται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου με πολλή αγάπη, εμπειρία, γνώση, μεράκι και πάθος για το κάθε άθλημα ξεχωριστά.

Στόχος των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου είναι να βοηθήσουν τα παιδιά , έτσι ώστε πρώτα να γίνουν αξιόλογοι άνθρωποι και στη συνέχεια να γίνουν καλοί αθλητές.

Οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού θα παρουσιάσουν ο καθένας ξεχωριστά το δικό του τμήμα, με πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για το άθλημα που εκπροσωπούν και που αφορούν, όχι μόνο στους αθλητές των ακαδημιών, αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας μας.

Τα τμήματα υποδομής θα παρουσιάσουν οι προπονητές:

κ. Σταύρος Σταμπουλής, προπονητής των τμημάτων υποδομής του ποδοσφαίρου, κ. Παναγιώτης Γκουγκουτούδης προπονητής της αντρικής ομάδας μπάσκετ που φέτος αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, κ. Μαρίνος Κουτσογιάννης, προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και ο κ. Γρηγόρης Μαντάς, προπονητής κολύμβησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους με εξειδικευμένες εισηγήσεις ο προπονητής της αντρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου καθώς και ο προπονητής μπάσκετ κ. Κωνσταντίνος Κουρκούμπας.

Η βραδιά θα κλείσει με την κλήρωση για μια υποτροφία 50% στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν τις αιτήσεις του διαγωνισμού και κατά τη διάρκεια την εκδήλωσης).

Καλεσμένοι στην εκδήλωση είναι όλοι οι αθλητές των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας και οι γονείς τους, σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ καθώς και φίλαθλοι της ομάδας μας που θέλουν να ενημερωθούν για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και τα τμήματα σπουδών του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν γευστικά η Pizza Fan, η ΕΨΑ καθώς και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» τις οποίες ευχαριστούμε. Ολυμπιακός Βόλου για Πάντα!!».

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

H διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου