ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δουλειά εντός και εκτός γηπέδου

δουλειά-εντός-και-εκτός-γηπέδου-780252

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εντός και εκτός γηπέδου συνεχίζεται η δουλειά της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη και τους συνεργάτες του, να ανεβάζουν σιγά σιγά τους ρυθμούς …γνωρίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη σε κάτι παραπάνω από ενάμιση μήνα …

Και στην πέμπτη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας στο αθλητικό κέντρο του ξενοδοχείου «Μύθος», στο Ελατοχώρι Πιερίας ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του, βλέπουν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Η ένταση στις προπονήσεις είναι αμείωτη και οι ποδοσφαιριστές επιδεικνύουν τρομερή όρεξη και διάθεση. Ο Σωτήρης Πετσιμέρης δουλεύει εκτενώς στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών ενώ οι τερματοφύλακες ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Ζαλαώρα.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας, πέρα από το δυνατό πρόγραμμα διπλών προπονήσεων, εντός γηπέδου, περιλαμβάνει και αρκετές ώρες ανάλυσης της ομαδικής λειτουργίας της ομάδας. Ο Περικλής Αμανατίδης αναλύει στους ποδοσφαιριστές το αγωνιστικό πλάνο που θέλει να εφαρμόσουν εντός του γηπέδου.

Μετά το τέλος του προγράμματος και στον ελεύθερο τους χρόνο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team απολαμβάνουν τις ανέσεις που τους παρέχει το ξενοδοχείο «Μύθος».

Σήμερα όπως και τις προηγούμενες μέρες θα βρεθούν στο Ελατοχώρι και διοικούντες για να δουν από κοντά τη δουλειά που γίνεται, ενώ όσοι επιστρέφουν μιλούν με τα καλύτερα λόγια και για την οργάνωση, ενώ από σήμερα η μόνη απουσία θα είναι ο στρατευμένος Διβανές καθώς ο Νίκος Μπουτζίκος που έγινε και πρόσφατα πατέρας και πήρε άδεια για οικογενειακούς λόγους θα είναι πάλι στη βάση της προετοιμασίας , ενώ δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και ο τραυματισμός του Σεραφείμ Παπαϊωάννου …

Ο Ολυμπιακός θα μείνει στο Ελατοχώρι έως τις 9/8 … και επιστρέφοντας από το βουνό μετά από μια μέρα ξεκούρασης οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα έχουν και το πρώτο αγωνιστικό δείγμα που θα είναι 11/8 στο φιλικό με U-19 Ολυμπιακού Πειραιώς

Το μέχρι στιγμής πρόγραμμα στα φιλικά για του ερυθρολεύκους είναι αρχικά το Σάββατο 11/8 και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς U-19, Σάββατο 18 Αυγούστου με Άρη, 22/8 στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, στις 26/8 στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, στις 28/8 στον Αλμυρό , 1 Σεπτεμβρίου με τον Ηρακλή, 5/9 με τον Θησέα , 12/9 στο Προάστιο με ΑΟ Σελλάνων ενώ αναμένονται και ημερομηνίες για τα ματς με ΑΟ Ύπατος και Στυλίδα.

Τα διαρκείας

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία έχουν τεθεί στην κυκλοφορία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να τα προμηθεύονται από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς και από το Sport Café «Da Luz» (Δεληγιώργη 4Β Βόλος).

Θυμίζουμε, πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και ανακοίνωση για την επίσημη λειτουργία και για τα νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου που βρίσκονται στην οδό Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο όπου θα μπορεί κάποιος να αγοράζει διαρκείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου