ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει για έδρα το Πανθεσσαλικό ο Θησέας

θέλει-για-έδρα-το-πανθεσσαλικό-ο-θησέα-781344

Επιμέλεια :ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τη λύση της έδρας έως ότου είναι έτοιμο το γήπεδο της Αγριάς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ζητεί ο Θησέας με επίσημο έγγραφο αίτημα στα Τουριστικά Ακίνητα για τη χρήση του Σταδίου για τους αγώνες του.. για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική.

Ο Θησέας πραγματοποιεί τώρα την προετοιμασία του στην Αγριά, έχει κάνει με την βοήθεια και του Δήμου όλες τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίας ώστε να πάρει άδεια για τη Γ΄ Εθνική, αλλά το Σεπτέμβριο θα κλείσει για επανασπορά, οπότε οι άνθρωποι της ομάδας ζήτησαν το Πανθεσσαλικό και επειδή οι αγώνες θα συμπίπτουν με αυτούς του Ολυμπιακού και της Νίκης θα ζητήσουν από την ΕΠΟ και κλειδάριθμο και να αγωνίζονται μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή Σάββατο κι ακόμη και Τετάρτη… μέχρι να επιστρέψουν στην Αγριά .

«Δυστυχώς αν το αίτημα δεν γίνει δεκτό δεν έχουμε άλλες λύσεις μέχρι να είναι έτοιμο το γήπεδό μας στην Αγριά»…ανέφερε μιλώντας στον Sporfm 89,5 ο πρόεδρος του Θησέα Τάκης Αλιάτης τονίζοντας ότι «σε περίπτωση που δεν μας δοθεί το Πανθεσσαλικό η λύση είναι ή ιδιωτικό γήπεδο ή γήπεδο μακριά από το Βόλο…»

Στο μεταξύ σύντομα αναμένεται να κλείσει και το ρόστερ του Θησέα, μένοντας στο αρχικό πλάνο με ποδοσφαιριστές από τη Μαγνησία « Ο Θησέας θα δώσει τη δυνατότητα στα ταλέντα της περιοχής μας να αναδειχτούν οι ίδιοι και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει το στόχο που είναι η παραμονή. Βρισκόμαστε στις τελευταίες επαφές με παίκτες και όσοι ήρθαν και θα έρθουν είναι ταλαντούχοι και με φιλοδοξίες. Σε σχέση με πέρσι έφυγαν αρκετοί παίκτες που θέλαμε να μείνουν αλλά δεν μπορούσαν λόγω εργασίας αλλά και τα παιδιά που ήρθαν έχουν τους ίδιους στόχους με την ομάδα και όλα δείχνουν πως θα πάμε καλά» ανέφερε στον Sporfm 89,5 ο Τάκης Αλιάτης, ενώ με την προσθήκη των Γιαουπλάρι και Παπαϊωάννου οι παίκτες που προπονούνται είναι 22.

Οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στο ρόστερ του Θησέα είναι ο Λευτέρης Γιαουπλάρι που πέρυσι έπαιξε στο Βελούχι της Γ’ Εθνικής, ενώ στη Μαγνησία είχε αγωνιστεί στην Κ20 του Ολυμπιακού, στην ΑΕ Διμηνίου, στον Ηρακλή και στον Σαρακηνό αλλά και ο Χάρης Παπαϊωάννου, που προέρχεται από την Α.Ε. 2002.

Σήμερα το πρώτο φιλικό

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα στις 6 μ.μ. ο Θησέας που θα αγωνιστεί στην Πορταριά με την ΠΑΕ Βόλος, που είναι και πιο έτοιμη και ανώτερη ομάδα, ενώ ήταν και πέρσι πρώτος αντίπαλος και η ομάδα της Αγριάς πήρε πρωτάθλημα και φέτος θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική.

Ο προπονητής Κώστας Παπαστεργίου θα έχει πάντως την πρώτη αγωνιστική εικόνα στο σημερινό φιλικό με την ΠΑΕ Βόλος στην Πορταριά, ενώ για μια ακόμη χρονιά ο Θησέας θα παίξει και με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς στις 7 Αυγούστου στα Χάνια.

Τα άλλα φιλικά που έχουν κλειστεί είναι 11 Αυγούστου με Σαρακηνό, 29 Αυγούστου με την Αγία Άννα, 1/9 με τον Ρήγα Φεραίο, 5/9 με τον Ολυμπιακό Βόλου, 9/9 με την Ακρόπολη και 12/9 με τη Δήμητρα , εκκρεμεί ημερομηνία για το ματς με τον Πιερικό στην Κατερίνη ,ενώ τέλος κλείστηκε και φιλικό με το Δωτιέα Αγιάς στις 22 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του Θησέα, με την ομάδα της Αγριάς να αγωνίζεται τη νέα χρονιά, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Γίνε και εσύ κομμάτι της ιστορίας. Το διοικητικό συμβούλιο του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018 -΄19.

Τώρα είναι η ώρα για ακόμη μια φορά να στηρίξεις έμπρακτα την ομάδα μας για να μπορεί να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Eθνικής, έχοντας μια παρουσία που θα κάνει περήφανους τους απανταχού Αγριώτες.

Τηλ. επικοινωνίας 6973213646 και 6948271749, E-mail: [email protected].

Χορηγός των διαρκείας το κατάστημα Ηλεκτρίζειν Σ. Σπυριδάκης Δ. Χορέμη Ο.Ε.».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου