ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Αναγκαστική» αναμονή!

αναγκαστική-αναμονή-42509

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής να ήταν «σύντομο» και να ολοκληρώθηκε εδώ και είκοσι μέρες, μπορεί οι προπονήσεις του Ολυμπιακού Βόλου να ολοκληρώθηκαν από προχθές, ωστόσο η αναμονή στη βολιώτικη ομάδα συνεχίζεται καθώς πέρασε άλλη μια εβδομάδα και οριστική απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έχει εκδοθεί για την υπόθεση Κόλα, με τον παίκτη να έχει «χάσει» οκτώ παιχνίδια και τους ερυθρόλευκους να είναι αναγκασμένοι να περιμένουν…

Ενώ η αρχική ένσταση περί κακής συμμετοχής του παίκτη είχε γίνει για ματς που πραγματοποιήθηκε στις 28/1 (ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε σε πρώτο βαθμό από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ), ωστόσο ο Ρήγας προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων και η υπόθεση συζητήθηκε στις 3 Απριλίου.

Στον Ολυμπιακό εκφράζουν τη βεβαιότητα πως η ομάδα θα δικαιωθεί και από την Ε.Ε της ΕΠΟ, αφού το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης ήταν ξεκάθαρο, αλλά όσο η απόφαση δεν έχει εκδοθεί επίσημα (πιθανόν θα ανακοινωθεί την προσεχή Τρίτη) οι διοικούντες είναι αναγκασμένοι να περιμένουν προτού αρχίσουν τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Έτσι, ενώ οι προπονήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου ολοκληρώθηκαν και το νέο ραντεβού θα είναι τον Ιούλιο (όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία), ίσως ανεπίσημα έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός, αλλά μόνο θεωρητικά, και λέγεται πως αρκετοί ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Όσον αφορά τις κινήσεις να υπάρξει νέα Διοικούσα Επιτροπή για το ποδοσφαιρικό τμήμα, σύντομα θα ζητηθεί από ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους και όλα θα κριθούν από τη γενική συνέλευση του συλλόγου, καθώς η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός, παρότι πήρε άριστα αναλαμβάνοντας από τον περασμένο Δεκέμβρη, δεν σκοπεύει να «τρέξει» το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη νέα χρονιά…

Ενδιαφέρον στο μπάσκετ

Καθοριστικός για το ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στα πλέι άουτ της Α1 μπάσκετ γυναικών είναι ο αυριανός αγώνας για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκες κοντράρουν τον Αθηναϊκό στο ΕΑΚ στις 2 το μεσημέρι, στο τελευταίο ματς εντός έδρας στην κανονική διάρκεια, και θέλουν τη νίκη ώστε να ξεπεράσουν τον Παναθλητικό στη βαθμολογία και να διασταυρώσουν στους αγώνες κατάταξης με τις Εσπερίδες Καλλιθέας, με τις οποίες έχουν μία νίκη και μία ήττα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου γίνεται κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει την προσπάθεια των κοριτσιών.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τη βολιώτικη ομάδα, αφού η Ουίλιαμς υποφέρει από διάστρεμμα και υποβάλλεται σε θεραπεία για να μπορέσει ν’ αγωνιστεί, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Ζέρβα, Ζήτη και Αγαγιώτου.

Επίσης αύριο Κυριακή στις 19:00 υπάρχει και ο αγώνας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος», που για τα πλέι οφ ανόδου στη Γ΄ Εθνική θα αγωνιστεί με τον Γ.Σ. Βόλου (διαιτητές: Αθ. Δεσλής-Δ. Τζαφλέρης) θέλοντας να πραγματοποιήσει το δεύτερο καθοριστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου