ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει για να προγραμματίσει

περιμένει-για-να-προγραμματίσει-43790

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μια οριστική απόφαση περιμένουν στον Ολυμπιακό Βόλου για να γυρίσουν σελίδα και να αρχίσουν να προγραμματίζουν τη νέα χρονιά, με το σκεπτικό αυτή να είναι και η τελευταία στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων (που ήδη έχει αργήσει, αν αναλογιστεί κανείς πως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει ολοκληρωθεί και έχει γίνει μόνο μερική επικύρωση της βαθμολογίας, λόγω δικαστικών αποφάσεων που εκκρεμούν…). Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ανησυχεί, αφού άλλωστε δικαιώθηκε σε πρώτο βαθμό από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ωστόσο περιμένει την οριστική απόφαση για την υπόθεση Κόλα, αφού ο Ρήγας προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων και η υπόθεση συζητήθηκε στις 3 Απριλίου.

Στον Ολυμπιακό εκφράζουν τη βεβαιότητα πως η ομάδα θα δικαιωθεί και σε δεύτερο βαθμό, ίσως σήμερα με την απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων, για να μπορέσουν να προχωρήσουν σε κινήσεις που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Στο μεταξύ, χθες ολοκληρώθηκαν και οι προπονήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου, αφού παρότι από τη διοίκηση έγιναν κάποιες ενέργειες για την πραγματοποίηση ενός ακόμη φιλικού, δεν βρέθηκε διαθέσιμος αντίπαλος.

Με το αντίο και των παικτών, ουσιαστικά τελείωσε η αγωνιστική η χρονιά, κι ενώ ανεπίσημα έχει ξεκινήσει ένας προγραμματισμός για την επόμενη, όπου η σκέψη είναι αρκετοί ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Όσον αφορά τις κινήσεις να υπάρξει νέα Διοικούσα Επιτροπή για το ποδοσφαιρικό τμήμα, σύντομα θα ζητηθεί από ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προτάσεις τους και όλα θα κριθούν από τη γενική συνέλευση του συλλόγου, καθώς η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός, παρότι πήρε άριστα αναλαμβάνοντας από τον περασμένο Δεκέμβρη, δεν σκοπεύει να «τρέξει» το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη νέα χρονιά…

Ενδιαφέρον στο μπάσκετ

Καθοριστικός για το ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στα πλέι άουτ της Α1 μπάσκετ γυναικών, είναι ο αγώνας της Κυριακής (22/4) για τα κορίτσια του Ολυμπιακό Βόλου. Οι ερυθρόλευκες κοντράρουν τον Αθηναϊκό στο ΕΑΚ στις 2 το μεσημέρι στο τελευταίο ματς εντός έδρας στην κανονική διάρκεια και θέλουν τη νίκη, έτσι ώστε να ξεπεράσουν τον Παναθλητικό στη βαθμολογία και να διασταυρωθούν στους αγώνες κατάταξης με τις Εσπερίδες Καλλιθέας, με τις οποίες έχουν μία νίκη και μία ήττα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου γίνεται κάλεσμα στον κόσμο να βοηθήσει την προσπάθεια των κοριτσιών, ενώ επίσης την Κυριακή στις 19:00 υπάρχει και ο αγώνας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος» που για τα πλέι οφ ανόδου στη Γ΄ Εθνική θα αγωνιστεί με το Γ.Σ. Βόλου θέλοντας να πραγματοποιήσει το δεύτερο καθοριστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου